[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Fiica unui deputat, care a avut 134 DE KILOGRAME, face DEZVĂLUIRI: ...
Se gândește să apeleze LA ESTETICIAN! Antrenoare de fitness: „Ce e ...
Viața personală – DEPARTE DE PUBLIC! Felicia Sîrbu: „Mi-am învățat ...
Are grijă de siluetă și bine face! CÂT DE SEXY e Natalia Platon! FOTO//

Crede că ar putea să-i aducă GHINION? Interpreta Stela Botez – a TREIA oară MIREASĂ! FOTO//

Interpreta Stela Botez a fost mireasă deja de trei ori – a îmbrăcat de două ori rochia de mireasă și o dată a fost căsătorită, timp de 1 zi, în cadrul evenimentului „Nuntă în Basarabia”.

Pentru SHOK.md, referitor la cea mai recentă sesiune foto, la care a purtat rochie de mireasă, Stela a spus că a fost provocată de Nicoleta Sergentu în cadrul noului proiect ,,Mireasa și Cățelușa Dolly” by Cuconada Mireselor. „Nu aș fi devenit mireasă fără rochiile, machiajul și diadema, care m-au făcut să mă simt extraordinar – asta se poate vedea în imagini”, a mărturisit interpreta.

Întrebată dacă crede în faptul că dacă îmbraci rochia de mireasă înainte de nuntă îți va aduce ghinion, viitoarea mireasă a apus că e doar un mit.

„În acest mit precum că – poartă ghinion dacă îmbraci rochia de mireasă înainte de a te mărita, eu nu cred, dar chiar și dacă ar fi așa – nu-i nimic, eu nu mă visez mireasă pentru că îmi place așa cum sunt și mă voi mărita doar atunci când voi întâlni bărbatul care să-mi respecte libertatea”, a dezvăluit Stela.

SHOK.md

Foto: Dima Iacovlev


MAR 17, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...