[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce nu s-a știut niciodată despre prințesa Diana. Care a fost cea mai ...
Prima ediție ART FAIR dă start talentelor în septembrie! Iată tot ...
A EXPLORAT Transfăgărășanul! Stela Dănilă: „Chiar dacă am prins un ...
Cum se menţine în formă Paula Seling! Alimentul la care a renunţat ...

Crede că ar putea să-i aducă GHINION? Interpreta Stela Botez – a TREIA oară MIREASĂ! FOTO//

Interpreta Stela Botez a fost mireasă deja de trei ori – a îmbrăcat de două ori rochia de mireasă și o dată a fost căsătorită, timp de 1 zi, în cadrul evenimentului „Nuntă în Basarabia”.

Pentru SHOK.md, referitor la cea mai recentă sesiune foto, la care a purtat rochie de mireasă, Stela a spus că a fost provocată de Nicoleta Sergentu în cadrul noului proiect ,,Mireasa și Cățelușa Dolly” by Cuconada Mireselor. „Nu aș fi devenit mireasă fără rochiile, machiajul și diadema, care m-au făcut să mă simt extraordinar – asta se poate vedea în imagini”, a mărturisit interpreta.

Întrebată dacă crede în faptul că dacă îmbraci rochia de mireasă înainte de nuntă îți va aduce ghinion, viitoarea mireasă a apus că e doar un mit.

„În acest mit precum că – poartă ghinion dacă îmbraci rochia de mireasă înainte de a te mărita, eu nu cred, dar chiar și dacă ar fi așa – nu-i nimic, eu nu mă visez mireasă pentru că îmi place așa cum sunt și mă voi mărita doar atunci când voi întâlni bărbatul care să-mi respecte libertatea”, a dezvăluit Stela.

SHOK.md

Foto: Dima Iacovlev


MAR 17, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...