[ X ]
FRESH
Archie va avea un frăţior! Prinţul Harry şi Meghan Markle se pregătesc ...
Designerul Elena Grosu a devenit MĂMICĂ: „Polina, mulțumim că ne-ai ...
Tany Vander, despre KILOGRAMELE ÎN PLUS: De ce ar trebui să ne acceptăm ...
Andreea Marin a vorbit despre divorțul de Ștefan Bănică Jr. „Se poate ...

Cristina Scarlat, despre CUM SE ODIHNEȘTE: „Saloanele SPA și restul procedurilor nu mă relaxează, ba din contra, mă stresează”

Interpreta Cristina Scarlat a dezvăluit cum se odihnește ea și cum prinde la noi forțe și inspirație. Totodată, artista a recunoscut că sesiunile de SPA și alt fel de proceduri nu sunt pentru ea, informează SHOK.md.

„Sunt momente în care vreau să fiu sensibilă și să mă las în mâinile cuiva, uneori vreau să plec departe, pe malul mării, nu neapărat vara. Să ascult tăcerea mării savurând dintr-un pahar cu whisky. Totuși, ca să revin la realitate, dacă am un pic de timp liber, eu dorm. Mă odihnesc și îmi ofer timp.

Pentru mine, saloanele SPA și restul procedurilor nu sunt o necesitate, nu mă relaxează, ba din contra, mă stresează.

Pentru că unicul remediu de a-mi reveni este singurătatea. E acel moment petrecut cu mine însămi. Sufletul meu se umple de căldură, de dragoste, atunci când petrec timp cu copiii mei și încerc să le transmit aceste emoții și ei să le simtă. Eu stau puțin timp cu ei, dar mă strădui să umplu aceste goluri cu dragostea mea față de ei. Copiii mei sunt cea mai mare realizare”, a spus artista, pentru revista RED by RC.

SHOK.md


APR 6, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...