[ X ]
[ X ]
FRESH
Lidia Buble spune dacă și-a făcut sau nu operații estetice: ”Mie mi ...
SE PLICTISEȘTE REPEDE în plan profesional! Ana Cernicova: „Vreau să…”
1 AN DE IUBIRE! Olga Busuioc: „Iubirea mea, motivația mea, inspirația ...
Regina Letizia, splendoare în roşu în vizita ei oficială din Cuba

Cu PĂRUL LUNG și tras ca prin inel! Emilian Crețu, despre cum arăta prin 2011: „Mowgli s-a născut la Negureni” FOTO//

Emilian Creţu, în studenţie, avea tot felul de frizuri, iar, recent, a fost publicată o fotografie cu actorul, de acum câţiva ani, pe când avea părul lung și zici că era tras ca prin inel. Contactat de SHOK.md, el a oferit detalii în acest sens.

„Look-ul respectiv l-am avut cam în 2011 – 2012. Bineînţeles că, nu mai vreau în viaţa mea astfel de look. Dacă aş putea să-i dau nume la această poză ar suna „Mowgli s-a născut la Negureni”.

Părul lung l-am purtat în toţi anii de studenţie, pentru că atunci şi acum, de fapt, e la modă mai ales pentru studenţii de la arte – să ai păr lung, să fii cât mai diferit, cât mai non-conformist şi eu, fiind o persoană diferită, de ce să nu am păr lung?! Vreo 7 ani am purtat părul lung, am avut tot felul de freze. Aici am părul lung, dar, de fapt, am şi nişte extensii.

La Zatoka ni-o făcut afro. Şi ideea e că eram cu sora Nina, ea atunci avea 9 sau 10 ani, şi eu voiam să-i fac ei părul afro, că erau nişte negrese și din cauza că sormea nu a vrut să-şi facă, m-am înervat şi mi-am făcut mie. Am stat 5 ore, dar în schimb eram fericit că eram – Mowgli”, a dezvăluit Emilian, pentru SHOK.md.

Cristina TOMAC


APR 3, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...