[ X ]
[ X ]
FRESH
Demi Lovato a renăscut din propria cenuşă! Cât de sexy a pozat artista ...
DIETA MILITARĂ de 3 zile. Ce trebuie să mănânci ca să slăbeşti cel ...
Nicoleta Caun – IMPRESII din Asia: „Cultura diferită fără tact și ...
De când a ajuns la SILUETA MULT VISATĂ, Xenia Deli nu ezită să se ...

Cu PĂRUL LUNG și tras ca prin inel! Emilian Crețu, despre cum arăta prin 2011: „Mowgli s-a născut la Negureni” FOTO//

Emilian Creţu, în studenţie, avea tot felul de frizuri, iar, recent, a fost publicată o fotografie cu actorul, de acum câţiva ani, pe când avea părul lung și zici că era tras ca prin inel. Contactat de SHOK.md, el a oferit detalii în acest sens.

„Look-ul respectiv l-am avut cam în 2011 – 2012. Bineînţeles că, nu mai vreau în viaţa mea astfel de look. Dacă aş putea să-i dau nume la această poză ar suna „Mowgli s-a născut la Negureni”.

Părul lung l-am purtat în toţi anii de studenţie, pentru că atunci şi acum, de fapt, e la modă mai ales pentru studenţii de la arte – să ai păr lung, să fii cât mai diferit, cât mai non-conformist şi eu, fiind o persoană diferită, de ce să nu am păr lung?! Vreo 7 ani am purtat părul lung, am avut tot felul de freze. Aici am părul lung, dar, de fapt, am şi nişte extensii.

La Zatoka ni-o făcut afro. Şi ideea e că eram cu sora Nina, ea atunci avea 9 sau 10 ani, şi eu voiam să-i fac ei părul afro, că erau nişte negrese și din cauza că sormea nu a vrut să-şi facă, m-am înervat şi mi-am făcut mie. Am stat 5 ore, dar în schimb eram fericit că eram – Mowgli”, a dezvăluit Emilian, pentru SHOK.md.

Cristina TOMAC


APR 3, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...