[ X ]
[ X ]
FRESH
Blestemul Contagion? Şi Marion Cotillard, un alt star din acest film, ...
E INDIGNATĂ de iresponsabilitatea celorlalți! Scriitoare: „După pandemie ...
Dana Markitan a lansat VIDEOCLIP: Soțul meu, la o nevoie – gen Covid, ...
Bianca Drăgușanu își face un nou implant, după despărțirea de Alex ...

Cum a ajuns să colaboreze cu MAHMUT ORHAN? Irina Rimes a spus-o și a anunțat că URMEAZĂ ȘI A TREIA PIESĂ!

Interpreta Irina Rimes, recent, a lansat piesă nouă în colaborare cu Mahmut Orhan – „Hero”. Iar, în cadrul unui interviu pentru www.protv.ro, a dezvăluit cum a început colaborarea şi se pare că va fi de lungă durată, informează SHOK.md.

„Eu am făcut cunoștință cu un prieten de-ai lui în 2017, când am fost cu DJ Sava în Astana. Acolo, la o cină, ne-am împrietenit și am început să-i trimit piese pe care le scriam cu Alex și Coco prin studio. I-a plăcut piesa asta, Hero, pe care am lansat-o acum. Nu m-am așteptat. Mi-a mai trimis și el instrumentale la care i-am făcut eu versuri și linii, am colaborat la o reclamă acolo în Turcia, numai că piesa, fiind pentru o reclamă, a trecut cumva neobservată. Abia acum câteva luni am lansat un clip animat pentru ea, în Berlin, cu o dansatoare foarte, foarte talentată, cu care vreau să mai colaborez.

Uite așa am stabilit o colaborare de lungă durată, pentru că urmează și a treia piesă, care o să fie în limba română. Ceea ce e neobișnuit pentru un feat cu un DJ mare de afară, „a spus Irina.

Totodată, artista pentru sursa citată, a spus că urmează şi a treia piesă. „Eu sunt foarte entuziasmată de a treia piesă care va veni. Se numește – „Nu vreau” și e o piesă specială pentru mine, cred că una dintre cele mai iubite piese pe care le am și această colaborare mi se pare mare pentru că numele de pe ea este mare, Mahmut Orhan e un DJ mare. Pentru mine e o realizare foarte mare și mă bucur că am ajuns aici,”, a spus Irina.

Cristina TOMAC


AUG 1, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...