[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La fel de fermecătoare și acum! Iată cum arăta Margareta Pâslaru acum ...
Viață DE INFLUENCER! Marinela Bezer: La început Instagramul A FOST ...
Ex-Premierul Sturza a găsit FORMULA FERICIRII ABSOLUTE: „Câte griji ...
O actriță din România s-a căsătorit virgină. Ce vârstă avea când a ...

CURIOZITĂȚI din viața muzicală și personală! Diana Stoica: Tare vreau să activez în domeniul jurnalismul, dar…

Interpreta Diana Stoica este urmărită de peste 20 de mii de urmăritori pe Instagram. Astfel, pentru ca ei să o cunoască mai bine, a oferit mai multe detalii despre activitatea sa şi nu doar, informează SHOK.md.

 „Sunt nespus de bucuroasă să ne cunoaștem. Sper mult să nu vă dezamăgesc, să vă placă aici și desigur să rămâneți alături de mine.

Vă zic și ceva despre mine:  sunt o tânără interpretă din Republica Moldova, câțiva din voi mă recunosc – alții nu, dar cu siguranță ați auzit măcar o melodie din repertoriul meu: ,,Muzica Răsună”, ,,BUTONAȘ” , ,,Rușine”, ,,Uite, Uite”, ,,Dansează Ana” și în foarte scurt timp apare noul videoclip pe canalul meu de YouTube Diana Stoica. Chiar acum am terminat filmările, a mai rămas puțin și îl vedeți voi, oamenii mei.

Sunt o fată de 22 ani, adesea copilăroasă, mereu zâmbitoare și credulă (nu e cea mai bună parte din mine dar cu ajutorul ei am învățat mult).

Iubesc să nu dorm până dimineață, ador aromele dulci, sunt nebună după publicul meu și tare mă emoționez când dau ochii cu voi în stradă, asta e ceva real și firesc pentru un om cu sentimente. 

Am absolvit facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării și desigur tare doresc să activez în acest domeniu. Dar muzica rămâne pe primul plan, asta doar datorită vouă, oamenilor mei cu ajutorul cărora adun milioane de vizualizări la producțiile mele și îmi încredințează cele mai importante evenimente din viața lor. 

După cum ați înțeles și existența mi-o asigur, acum la început mai greu dar, din muzică, nopți nedormite la evenimente, plecări cu concerte în diasporă, fără sărbători acasă etc. Dar asta e viața mea de acu’ 3 ani și nu-mi pare rău deloc. Anume aici mă simt bine. Voi sunteți hrana sufletului meu. Sper mult să mă acceptați așa cum sunt, să rămâneți alături de mine și desigur în unele momente să găsiți chiar ajutor și consolare la mine”, a spus ea. 

Cristina TOMAC


MAI 28, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...