[ X ]
[ X ]
FRESH
VESTE BUNĂ! A fost anunțat CÂND centrele comerciale și sălile de sport ...
A vrut SĂ CUMPERE vreo 10 mii de urmăritori! Rodica Ciorănică: „Mi ...
Maia Sandu A SĂRIT CU PARAȘUTA, de ziua sa de naștere: „Am vrut să ...
Îl cunoaşteţi pe rapperul Big Tip? Dincolo de scenă, el este fiul ...

Dacă nu ai ști că e ea, NU AI RECUNOAȘTE-O! Soprana Ana Cernicova – 10 ani în urmă: „Definitiv alt om” FOTO//

Soprana Ana Cernicova, în ultimii 10 ani, s-a schimbat mult – a devenit un om mai bun și o femeie mai frumoasă, a devenit mamă, a trecut prin greutăți, dar și a trăit momente de fericire, informează SHOK.md.

Într-o postare pe Instagram, ea a acceptat provocarea #10yearschallenge și a vorbit despre ceea ce a trăit.
„Nu-mi vine să cred că acea domniță din stânga sunt tot eu… doar ca 10 ani în urmă… câștigătoare trofeului “Doua inimi gemene”, eleva la Colegiu de Muzică la Muzicologie… definitiv alt om…. de fapt copil, o fetiță visătoare, care “știa” totul și percepea viata în roz... dar de fapt nici nu-și imagina câte metamorfoze și cât de radical se va schimba viata ei din acel moment… În scurt timp s-a îndrăgostit pentru prima dată, atât de sincer, atât de tare. Apoi a aflat că va deveni mămică. S-a căsătorit. Nu i-a fost ușor să realizeze din start ca din acel moment va trebui să devină alt om, căci avea deja alte responsabilități și ca din ziua aceea nu mai este un copil.
Totul s-a întâmplat foarte repede și nu a fost pregătită. Urma sa se schimbe, sa se descurce, sa se maturizeze brusc, să accepte, să închidă ochii la multe lucruri dureroase… Viata de familie nu a fost deloc ușoară și doar dragostea și speranța îi dădea forte și credință că totuși va fi mai bine… însă visele s-au spulberat, unica raza de soare a fost ea, fetița ei. A răbdat mult, căci asa se zice, femeia trebuie să rabde… dar la un timp devenise deja imposibil, totul are o limită și a divorțat.
S-a întrebat mereu de ce i s-au dat aceste dificultăți în viață? Cu ce a greșit? Care este secretul fericirii?
Școala dură a vieții au schimbat-o foarte mult și fizic și din interior.
S-a schimbat spre bine, a înțeles multe adevăruri: a devenit mai buna, mai iubitoare, mai înțelegătoare, a învățat sa ierte și sa nu mai învinovățească pe nimeni, într-un cuvânt evident mai experimentată. Iar în suflet s-a reîntors aceeasi stare – acel copil, acea fetiță visătoare.
Viata ta depinde doar de tine, iubește, schimbate, învață, perfectioneazate, muncește și nici o dată nu uita să-ți asculți inima ?”, a mărturisit artista.

SHOK.md


IAN 30, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...