[ X ]
[ X ]
FRESH
Salma Hayek, superbă în costum de baie la aproape 53 de ani! Iată ...
A ÎNCHEIAT activitatea la emisiunea „Paragraf”! Irina Lencăuţan: „Am ...
În doar un an a adunat MII DE URMĂRITORI pe Instagram! Olga Țapordei: ...
CONCERT doar cu interpreți autohtoni, de Ziua Independenței! Iată ...

Dana Markitan a lansat o piesă în care vorbește DESPRE DOR: "De o lună locuiesc în Veneția"

Interpreta Dana Markitan a început anul cu o lansare de videoclip – „Dorul părintesc”, informează SHOK.md.

“❗❗Anul 2019 îl încep cu prezentarea noului meu videoclip „Dorul părintesc” , creat de Omul-Orchestră , talentatul Radu Zaplitnii.?

??Este o piesă de Teodor Negară din anii 1960, cîntată de mine la concursul „Floare din Grădina”, 1996. Am refăcut-o într-o variantă new-age, și am plămădit tot ce veți audia și privi timp de un an – lucru pe care l-am făcut pentru prima oară, în cariera mea de artistă.

??Mult suflet, dedicație, dragoste a fost depus în acest produs…muzical, îmbrăcat într-o formă video. Din acest motiv sper să ajungă în inima? cît mai mult oameni.

♾️?Mulțumesc mult oamenilor care au participat care cu sfatul, care cu munca, cineva financiar, altcineva cu o lecție de viață (neînțeleasă de mine) .?Sunt norocoasă să am alături oameni care mă susțin. Oamenii fac parte din succesul meu, apreciez aportul fiecăruia.

?Această piesă e dedicată mamelor, cele care sunt în viețile noastre, și celor plecate, și oamenilor care nu mai locuiesc în țara-mamă. ????Țineți la familia voastră!!!Ea e tot ce aveți mai scump.

??De o lună locuiesc în Veneția, de asta acest videoclip reprezintă adevărul din viața mea și dorul meu față de mama mea, de Moldova și tot ce am acolo. Părinții, bunicele mele și rudele mele le vedeți în videoclip, și satul buneilor mei, Călugăr.?

??Vă iubesc și vă doresc să fiți fericiți oriunde, și să țineți minte țara , limba, și pe cei de acasă”, a scris Dana, pe Facebook.

Cristina TOMAC


IAN 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...