[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Oare despre ce au vorbit maestrul Eugen Doga cu Ion Ceban? Cei doi ...
Aurel Chirtoacă, despre CHIȘINĂU: "E orașul în care am putut să îmi ...
Chișinău e ORAȘUL SUFLETULUI EI! Stela Botez: „Oriunde aș pleca, îmi ...
ÎL IUBEȘTE! Ala Zasmenco: Pentru mine, Chișinău rămâne cel mai frumos ...

Dansatoarea Tatiana Koberidze - destăinuiri de MIREASĂ: „Am avut cea mai scumpă rochie” FOTO//

Dansatoarea Tatiana Koberidze a dezvăluit că rochia ei de mireasă a fost „cea mai scumpă”, mai exact – „fără de preț”, pentru că mama ei a cusut-o, informează SHOK.md.

„Nu e doar scumpă, e fără de preț. Știți de ce? Pentru că mama mea a cusut-o. Nici nu puteți imagina ce înseamnă asta pentru mine. Ce amintire voi avea pentru toată viața!”, a mărturisit ea, pe Instagram.

Tatiana a spus că nu a fost în nici un salon de mariaj. „Și nu pentru că nu aș fi găsit rochia ideală, ci pentru că pentru mine trebuie să fie valoroasă nu pe principii financiare. De altfel, niciodată nu am înțeles miresele care dau bani nebuni pentru o rochie, pe care o vor purta o singură dată  Mulți îmi sugerau că va fi și la mine așa. Dar iată că nu!”, a spus ea, precizând că i-a spus mamei sale că-și dorește să-i coase rochia.

Mireasa a spus că mama sa avea mari emoții la început, dar a liniștit-o.

„Modelul rochiei l-am gândit singură. Trebuia să fie ușoară, comodă, sexy, dar și gingașă. Am desenat-o, mama a cusut-o, iar cu florile a fost mai greu. Le-am tăiat pe toate și le-am prins cu ace, iar apoi mama le-a cusut manual”, a mai scris ea.

SHOK.md


IUL 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...