[ X ]
[ X ]
FRESH
Kylie Jenner, cel mai tânăr miliardar din lume în topul Forbes
6 zodii predispuse să fie mincinoase patologice
Horoscop 10 aprilie 2020. Dragostea trece prin ziduri
Simona Halep duce dorul vacanţelor cu iubitul. Ipostază emoţionantă ...

De 8 ANI ÎMPREUNĂ! Cornelia şi Marcel Ştefăneţ: „Nimic ce este frumos şi deosebit în lumea asta nu se dă uşor. Suntem două personalități puternice”

Interpreţii Cornelia şi Marcel Ştefăneţ sunt împreună de 8 ani şi au dezvăluit cum sunt anii de căsnicie atât pe scenă, cât şi în familie, informează SHOK.md.
„Cred că, nimic ce este frumos şi deosebit în lumea asta nu se dă uşor. De asta, evident, au fost şi la noi momente de mici neînţelegeri, şi aici, nu mă refer acasă. Pentru că, din start, toate grijile erau clare pe cine sunt, ne-am repartizat la tema asta. Dar momentele noastre de divergenţe erau între ce piesă facem, ce stil abordăm, cumva, mai multe probleme ce ţin de carieră, decât cele casnice. Până acum mai sunt, pentru că e normal, e firesc, suntem două personalităţi puternice şi este complicat să cedezi, atunci când, poate, nu vrei să cedezi sau să taci atunci când ai multe de zis. Toată viaţa este o lecţie şi de asta noi în continuare învăţăm cum să păstrăm echilibrul”, a dezvăluit Cornelia, în cadrul emisiunii „Formula LifeStyle” de la Ren TV.
Marcel, pentru sursa citată, a dezvăluit că nici nu a observat când au trecut 8 ani de căsnicie. „Foarte repede au trecut. De când a apărut Sănduţa, îmi dau seama cât de repede trece timpul, are deja aproape 6 ani, parcă mai alaltăieri a apărut. Foarte repede trece timpul, de asta noi suntem mereu în proiecte, creaţie, să reuşim să facem cât mai multe… să reuşim să trăim şi să primim plăcere de la viaţă, să creştem şi să educăm copii, dar, totodată, să facem şi cariera, şi restul lucrurilor care e nevoie de făcut în viaţă”, a precizat artistul.
Cristina TOMAC

FEB 20, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...