[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța ...
Dacă ar reveni ÎN COPILĂRIE… Corina Bezdîga-Verlot: „Aş sta în braţele ...
A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş ...
5 trenduri care vor lua cu asalt străzile vara aceasta

De când a divorțat, a avut O SINGURĂ RELAȚIE „cu o persoană publică”! Corneliu Botgros: „Mi-ar plăcea ca viitoarea mea soţie să-mi facă copii”

 Violonistul Corneliu Botgros s-ar recăsători pentru a mai avea copii. Iar de când a divorţat de Adriana Ochişanu, a avut o singură relaţie și la moment inima nu îi este ocupată, informează SHOK.md.

„Din 2013 – cum am divorţat, sunt 6 ani, am avut o singură relaţie, care ar fi putut să aducă şi la nuntă, poate. M-am stăruit să o ţin în secret, iar când am dorit să o descopăr atunci nu a mai mers. Da, o persoană publică.

Mi-ar plăcea ca viitoarea mea soţie să-mi facă copii. Altfel nu ar avea sens să mă recăsătoresc. Pot să trăiesc în concubinaj cu oricine, dacă mă potrivesc cu o femeie, fără obligaţiuni. Dar dacă să încep o viaţă alta, mi-aş dori să iasă şi ceva din asta – un copil. Având în vedere că viaţa trece mult prea repede”, a spus Corneliu, în cadrul emisiunii „Istoriile Gloriei” de la NTV.

SHOK.md amintește: La un moment dat, se zvonea că, Corneliu Botgros s-ar fi iubit cu Sanda Țurcan. Totuși, atunci, ei au negat, spunând că sunt prieteni de familie.

SHOK.md


MAI 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...