[ X ]
FRESH
Mom-Jeans! Meghan Markle, îmbrăcată în blugi rupţi în luna a 6-a de ...
A avut un 2018 BUN și finalul a încununat opera! Ludmila Terzi: „S-a ...
Planuri de VACANȚĂ pentru 2019 – deja! Dianna Rotaru le-a dezvăluit!
Kylie Jenner şi Travis Scott se pregătesc de nuntă? Apropiaţii îi ...

PIESĂ NOUĂ de la Nătălița Olaru și Ilie Maxian: „Tot ce cântăm este trecut prin inimile noastre”VIDEO//

Interpreta Nătăliţa Olaru a lansat, recent, o piesă nouă, în colaborare cu Ilie Maxian – „Doi copii”. Pentru SHOK.md, interpreta a oferit detalii despre cum a ieşit acest produs.

„Cu Ilie Maxian colaborăm de scurt timp. În acest timp am reușit să-l cunosc ca o persoană de încredere, un om onest și bun la suflet. Mă apăsa un dor greu de a-mi revedea fratele care se află în străinătate de aici, și mi-a venit ideea de a face acest cântec. Versurile scrise de Crina Snegur, o moldoveancă stabilită în România. M-a înţeles perfect şi mi-a plăcut textul.

Videoclipul a fost filmat în Chișinău și o bună parte în pădurile din Floreşti. Ianis și Riana sunt copiii lui Ilie și Tatiana Maxian care au jucat rolul principal în acest videoclip. Şi să știți că și operatorii care au filmat sunt foarte BRAVO, pentru că eu de felul meu sunt un pic mai capricioasă la amănunte și detalii care nu prea contează și ei au reușit să-mi facă pe plac şi să-mi asculte mofturile. Îmi place rezultatul. Rămâne doar publicul să decidă dacă se merită audiat și promovat” a spus Nătăliţa.

„Clipul este simplu, pentru că și dragostea cu care l-am făcut și l-am adus în fața publicului este, pe cât de mare, pe atât de simplă. Sunt imagini în care se poate regăsi orice norocos care are o soră sau un frate. Noi am transmis sentimente sincere. Tot ce cântăm este trecut prin inimile noastre și trăit cu adevărat! Cu asta vrem să cucerim publicul nostru – cu sinceritatea. Gândul meu a fost trezit de revelaţia că am o sora minunată, care m-a susţinut în toate începuturile mele şi mi-am dat seama, într-o zi, că ar fi frumos să îi spun un mulţumesc mai special. Aşa s-a născut şi ideea acestei piese. Eram conştientă că, probabil, mulţi fraţi şi surori sunt în situaţia mea, în care vor să-şi exprime dragostea şi recunoştinţa. Am făcut aceasta piesă ca să-i ajutăm, căci la mine chiar a funcţionat”, a mărturisit Ilie.

 

Cristina TOMAC


IUN 7, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...