[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul ...
A avut o COPILĂRIE FERICITĂ! Oxana Barbu: „Păcat că generațiile de ...
Andrei Năstase – GÂNDURI, de Ziua Copilului: Ceea ce mă frământă este ...
Copilăria ei se asociază CU VERI CĂLDUROASE! Inga Ojog: „Îmi plăcea ...

„DE MIERE” în carantină! Dianna Rotaru face DEZVĂLUIRI: „Continui să fiu la fel de fericită ca în prima zi în care l-am văzut”

Interpreta Dianna Rotaru, de o lună de zile, își îndeplinește rolul de soție. Astfel, ea a dezvăluit dacă s-a schimbat viața după căsătorie, dar și cum e cu „luna de miere în carantină”, informează SHOK.md.

„Evident că s-a schimbat și spre bine din 3 motive. Trei motive importante: 1 – s-a schimbat statutul meu și acum sunt femeie măritată. 2 – am un ajutor în casă numai fac lucrurile singură, ci în echipă. 3 – am o persoană de încredere și anume prietenul și soțul meu Ilia. Astea sunt motivele pentru care eu am spus ”Da” și pentru care continui să fiu la fel de fericită ca în prima zi în care l-am văzut. Și dacă voi credeți că nu există dragoste la prima vedere, vă înșelați – există. La noi a fost chimia asta care ne-a atras unul față de celălalt și nu ne-a lăsat să putem nici măcar o clipă unul fără celălalt. Da, erau momente în care ne certam, nu ne înțelegeam, dar forța asta de atracție între noi doi nu a dispărut niciodată și întotdeauna am zis că el este persoana alături de care vreau să fiu și frumoasă și urâtă, tristă și veselă, fantastică și nebunatică. Toate astea la pachet formează deja timp de 4 ani și ceva, relația noastră care s-a sedimentat foarte și foarte bine și care a căpătat culoare, în fiecare an adăugăm câte ceva interesant”, a spus Dianna, pe Instagram.

SHOK.md amintește: Dianna Rotaru și Ilia Tătaru au zis „da” în fața lui Dumnezeu în ajun de Dragobete, iar la câteva săptămâni distanță cei doi s-au izolat acasă, astfel că petrec 24 din 24 de ore împreună.

Cristina TOMAC


APR 6, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...