[ X ]
FRESH
INCREDIBIL care este meseria de bază a lui Fuego. Nici prin cap nu ...
Carolina Gorun a lansat VIDEOCLIPUL FILMAT ÎN ITALIA, pentru piesa ...
Abia după un an a povestit CUM A FOST CERUTĂ DE SOȚIE! Bloggerița ...
N-are noroc în dragoste și gata! Paris Hilton a anulat nunta!

De Revelion – în Italia, de Crăciun – cu FAMILIA! Ala Zasmenco: „Păstrez toate tradițiile frumoase”

Feeria sărbătorilor de iarnă ne îndeamnă să petrecem alături de cei dragi, însă de cele mai multe ori nu se întâmplă așa cum ne dorim. Este şi cazul interpretei Ala Zasmenco, care va petrece Revelionul departe de ţară, informează SHOK.md.

„În seara de Revelion nu voi fi acasă. Merg în Italia să cânt pentru români şi moldoveni. Păstrez toate tradițiile frumoase, ce sunt legate de familie, îmi place să petrec sărbătorile împreună şi aproape de părinții mei”, a spus Ala.

Totodată, artista a comunicat ce fel de brad preferă, dar şi când sărbătoreşte Crăciunul, pe stil nou sau pe stil vechi. „Crăciunul îl sărbătoresc pe 7 ianuarie de când mă țin minte, tradiția luată de la părinții mei. În acea zi ne întâlnim toate rudele la o masă şi sărbătorim Crăciunul. Data de 25 Decembrie tot o sărbătorim într-un fel sau altul, căci pe 24 Decembrie e ziua lui Valentin şi continuăm sărbătoarea”, a spus Ala, precizând că „bradul natural îți dă o atmosferă mai aproape de sărbătorile de iarna, căci are un miros specific”.

Cristina TOMAC

 


DEC 23, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII