[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

Declarații, imediat după operația de MĂRIRE A SÂNILOR! Antrenoare de fitness: În ciuda durerilor, nu regret!

Antrenoarea de fitness Nicolle Trifan, ieri, a avut prima sa operaţie – şi-a pus silicoane. De altfel, a dezvăluit care e starea sa, informează SHOK.md.

“Starea mea per general e bună, nu am ameţeli, slăbiciuni sau vomă. Simt doar puţină febră şi o greutate ce apasă la sâni, dar am primit injecţii contra durerii, picături cu antibiotic, medicamente. M-am aşteptat că va fi mult mai rău, dar e acceptabil. Sper ăsta să fie punctul maxim la care se ridică durerea şi disconfortul”, a mărturisit ea.

Ulterior a adăugat: “toată noaptea n-am dormit, mă trezeam din jumătate în jumate de oră. Îmi retrag cuvintele – asta chiar doare.

Ca să mă înţelegeti corect, eu nu cer mila voastră. Eu pur și simplu vreau să împărtasesc cu voi experienţa mea. Sunt multe femei care îşi doresc dar nu ştiu la ce să se aştepte. Dar eu îmi asum acest lucru, eu ştiam la ce mă pornesac, în ciuda durerilor eu, totuşi, nu regret că am făcut acest pas. Din contra – sunt foarte bucuroasă”, a spus Nicolle, pe Instagram.

De asemenea, Nicolle a dezvăluit că e mulţumită de rezultat. “Eu am fost la pansament, am reusit să-mi văd sânii. Nu vreau să mă laud, dar am nişte sâni foarte frumoşi, sunt undeva mărimea 3-4. Au forma foarte frumoasă. Sunt foarte multumită, chiar mai bine decât mă aşteptam arată. Abia aştept să-mi revin complet şi să mă pot bucura”, a apreciat ea.

Cristina TOMAC


MAI 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...