[ X ]
[ X ]
FRESH
Rihanna e însărcinată? “O să dau naştere unei femei de culoare”
Olesea Sveclă – MAMĂ LA PUTEREA A DOUA: „Mi-am făcut prea mare griji ...
După neînțelegerile cu Felicia Sîrbu… Varvara Oprea devine CONCURENTA ...
Lorena Bogza are UN NOU HOBBY: „Mi-am cumpărat mașină de cusut și…”

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, DESCHIDE PARANTEZELE: „Toate piesele mele sunt... ale mele, de-acolo din suflet”

Solistul trupei The Motans, Denis Roabeş, pentru piesele sale se inspiră din ceea ce traieşte şi din experienţele trăite, informează SHOK.md.

În cadrul unui interviu realizat de protv.ro, solistul a oferit detalii în acest sens. „Toate piesele mele sunt… ale mele, de-acolo din suflet, din experiențele trăite, din tot ce mi-a oferit viața. Inspirația vine din ce trăiesc, e cumva simplu, și-n același timp complicat. Un fel de magie o numesc eu. Atunci când vine inspirația și începe acel proces al creației, al compunerii, nu stau nicidecum să mă gândesc dacă va fi o piesă pentru mine sau pentru altcineva. Lucrurile vin de la sine.

În cazurile în care am compus pentru alți artiști, s-a întâmplat să lucrăm împreună, să fim în același studio și să concepem tot ceea ce înseamnă o piesă. Îmi face foarte mare plăcere să lucrez și să stau, pur și simplu, în studio cu prieteni și colegi de-ai mei, se dovedește mereu a fi o experiență benefică și productivă.

O piesă poate începe de la niște acorduri de chitară, de la un beat care-mi bântuie mintea, de la un cuvânt, o expresie… e mereu diferit. Dar de cele mai multe ori, versurile urmează a fi scrise după melodie”, a spus el.

Cristina TOMAC


FEB 28, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...