[ X ]
[ X ]
FRESH
Lidia Buble spune dacă și-a făcut sau nu operații estetice: ”Mie mi ...
SE PLICTISEȘTE REPEDE în plan profesional! Ana Cernicova: „Vreau să…”
1 AN DE IUBIRE! Olga Busuioc: „Iubirea mea, motivația mea, inspirația ...
Regina Letizia, splendoare în roşu în vizita ei oficială din Cuba

Designerul Nadya Gudumak a lansat o INIȚIATIVĂ DEOSEBITĂ – „Mărită rochia”! Își vinde rochia sa DE MIREASĂ! FOTO//

Designerul Nadya Gudumak a lansat o inițiativă deosebită – „Mărită rochia”. Astfel, ea propune femeilor care au rochii de mireasă sau de seară, care stau în dulap și vor să le vândă, să le „mărite”, informează SHOK.md.

De aceasta dată vin cu o provocare pentru toate reprezentantele sexului frumos care vor să-și ia Adio de la rochia de mireasa sau de seară. Dacă rochia ta sta în garderobă și se prăfuiește, o idee bună ar fi să o vinzi, în acest fel vei recupera o parte din investiție și totodată vei face o altă femeie fericită, oferindu-i ocazia să achiziționeze rochița la un preț surprinzător.

Rochia din poză eu vreau “s-o mărit” în cadrul proiectului realizat de Fashion Academy of Moldova. Îmi provoc prietenele Corina Sirbu, nu stiu de ce nu pot sa va pun tag aici, dar va gasiti in postare , ??să facă același lucru.

Dacă ai și tu o rochie de mireasa sau de seară pe care ai vrea s-o vinzi, te provoc să faci același lucru, folosind hashtag-ul #maritarochia

Provoacă-ți și prietenele!!!”, a scris Nadya, pe Facebook, pe final de martie curent.

Astfel, toate doritoarele să-și „mărite” rochiile, în perioada 1-26 aprilie le depun în locații speciale din cadrul centrelor comerciale din centrul capitalei, iar, ulterior, acestea vor fi scoase în vânzare.

„Prețul va scădea, poate nu esențial, poate nu foarte mult, dar va scădea”, a spus Nadya, pentru Prime TV.

SHOK.md


APR 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...