[ X ]
FRESH
Adriana Lima, la un pas de gafă vestimentară la Cannes. A purtat o ...
Festivalul „TEFI-Sodrujestvo” va avea loc în septembrie, la Chișinău, ...
Sasha Mad a lansat UN NOU VIDEOCLIP: „Important e să nu facem greșeli ...
Kim Kardashian, într-o rochie foarte mulată. Ce s-a văzut? FOTO//

Ana Cernicova, despre cum ȘI-A SCHIMBAT VIAȚA: „Gradul de electrocutare mi-a produs arsuri grave în suflet, însă asta m-a și salvat”

Soprana Ana Cernicova a făcut noi mărturisiri despre perioada prin care a trecut și care a schimbat-o mult, devenind cea care este astăzi, informează SHOK.md.

„Cei 5 ani m-au scuturat fizic si moral, gradul de electrocutare mi-a produs arsuri grave în suflet însă asta m-a și salvat. Devenind alta am schimbat percepția și prerogativele vieții. Se spune ca cea mai grea sarcină pentru un om este să-și schimbe caracterul bătut de ani de zile. Și doar dupa ce m-am fript, am început să mă analizez dintr-o parte și să-mi caut greșelile conduitei. Așa că am început sa lucrez esențial asupra schimbărilor de caracter.

In primul rând m-am acceptat pe mine, asa cum sunt. Am început sa ma simt pe mine, să-mi ascult inima și… să mă IUBESC. De-ar cunoaste toate femeile acest lucru, lumea ar fi mult mai frumoasa, bărbații mai fericiți si copiii mai sănătoși. Și aici nu vorbesc despre egoism, nu, categoric! Este pur si simplu dragoste, fără exagerări, sinceră și necondiționată.

Apoi a urmat următoarea etapă, dragostea fata de aproapele meu. Cu toții avem asa zile când nu avem dispoziție și deseori obișnuim să-i învinovățim pe ceilalți, de asemenea obiceiul de a judeca pe cineva, foarte des întâlnit in societatea noastră. Toate aceste stări acționează negativ asupra noastră și a destinului nostru. Fiecare om își are menirea sa și noi toți de fapt suntem interdependenți. Starea care o emanăm, o si primim înapoi prin intermediul oamenilor “rai” care de fapt ne și învață sa fim mai buni. Așa este regula universului. Din păcate nu toți percep corect subtilitățile acestui fenomen.

Acum rareori când ma scoate cineva din sărite, ba chiar nici nu țin minte când a fost ultima data… În scurt timp am devenit prietenă cu foștii “dușmani”, iar cei invidioși pur si simplu au dispărut din vizorul meu, la moment nici nu ma preocupa ce gândesc si ce spun. Și da, cel mai important lucru, nu mai judec pe nimeni, accept omul asa cum este. Dacă nu-mi place sau nu simt ca e “persoana mea” ma detașez si atât”, a scris ea, pe Instagram.

SHOK.md


FEB 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...