[ X ]
FRESH
A fost dată de gol? La finalul acestui an, Meghan Markle va anunţa ...
La 3 ani de la NUNTĂ, o prezentatoare TV a îmbrăcat, din nou, ROCHIA ...
Lilu și soțul ei au vorbit despre DIVORȚ: „Uneori te ajunge la os”
Kim Kardashian şi Kanye West se despart? Rapperul se mută la Chicago!

Cezara, despre GĂTIT și BUCATE: Familia noastră a renunțat la…

Interpreta Cezara ne-a spus ce preferă cel mai des să gătească, dar şi la ce a renunţat la acest capitol.

Desigur, gătesc bucate, aproape în fiecare zi, în mare parte – gătesc pentru Cezar, ca să-i satisfac gusturile, să-i fie pe plac. Cezar preferă piureul din cartofi şi bătutele din carne de pui, eu prefer salatele şi legumele la grătar  – repede şi sănătos. Pâinea o consumăm rar, cam o dată în zi, mai mult la amiază cu o supă.

Supa noastră preferată este zeama cu chifteluţe din carne de găinuşă. Am moştenit reţeta de la bunica, mama, şi uite acum şi eu o pregătesc cu mult drag pentru familia mea.

La noi în familie des se mănâncă terciurile, legumele pe aburi, dar și măliguţa cu smântână, brânza de oi, cu ouă şi cărniţă de pui”, a mărturisit interpreta.

Totodată, interpreta a precizat că familia sa a renunţat la prăjit. „Am renunţat la prăjit, fac totul pe aburi. Știu, mulţi zic că nu e gustos, dar noi atât de mult ne-am obişnuit, şi deja nu ne place mâncarea grasă sau prajită. Sunt atentă la ceea ce mănânc, în marea majoritate i-au masa în locuri sigure şi, desigur, acasă cu cei dragi” a spus Cezara.

Cristina TOMAC


AUG 18, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...