[ X ]
FRESH
Delia, în cea mai sexy ipostază de până acum. Cum s-a pozat solista
„Opriți burtica – eu cobor” -  UN NOU PROIECT lansat de blogul pentru ...
MASTERCLASS de la Marina Mîndru: Cum să faci O FOTOGRAFIE la piscină ...
Jenna Dewan și Channing Tatum s-au reunit! Care e relația lor?

DETALII despre piesa „Ce s-a întâmplat cu noi” a Irinei Rimes!

Irina Rimes lansează videoclipul piesei Ce s-a întâmplat cu noi. Melodia va fi inclusă pe viitorul album care marchează o nouă etapă în carieră ei muzicală, notează www.glamour.ro.

„Ce s-a întâmplat cu noi” este o baladă de iubire, emoțiile din sufletul artistei au fost ilustrate prin versurile pline de sensibilitate. Piesă spune povestea unor îndrăgostiți care s-au îndepărtat unul de celălalt, iar undeva, de-a lungul drumului, au pierdut iubirea ce și-o purtau.

Anul trecut, Irina Rimes a cântat în premieră piesă, la evenimentul #SufrageriaIrinei, iar datorită feed-back-ului pozitiv de la fani, piesă a fost aleasă că următor single.

„Ce s-a întâmplat cu noi” este din aceeași poveste cu piesă Visele, fiind compusă în prima sesiune după trilogia #IubiriSecrete. „Inițial am scris piesa pentru altcineva, dar atunci când am terminat, mi-am dat seama că trebuie să rămână a mea, că este mult prea personală.”

Muzica și versurile sunt semnate de Irina Rimes, iar la producția piesei au lucrat Alex Cotoi și Dj Sava. Andrei Stan a regizat videoclipul piesei Ce s-a întâmplat cu noi, de styling s-a ocupat Olivia Stoica și de coafură și machiaj Alex Ifimov. Piesa este o coproducție Global Records și Quantum Music.

Precizăm că, în acest an, Irina Rimes pregătește un album.

SHOK.md


MAR 17, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...