FRESH
Vrei talie mai îngustă, să pari mai înaltă sau mai slabă? Află TRUCURILE ...
Încă o interpretă din Moldova trece Prutul! Ea e Adryana și lansează ...
Concurs pentru FANI! Ionel Istrati dăruiește UN TELEFON MOBIL! FOTO ...
Horoscop 26 martie 2017

DETALII despre piesa „Ce s-a întâmplat cu noi” a Irinei Rimes!

Irina Rimes lansează videoclipul piesei Ce s-a întâmplat cu noi. Melodia va fi inclusă pe viitorul album care marchează o nouă etapă în carieră ei muzicală, notează www.glamour.ro.

„Ce s-a întâmplat cu noi” este o baladă de iubire, emoțiile din sufletul artistei au fost ilustrate prin versurile pline de sensibilitate. Piesă spune povestea unor îndrăgostiți care s-au îndepărtat unul de celălalt, iar undeva, de-a lungul drumului, au pierdut iubirea ce și-o purtau.

Anul trecut, Irina Rimes a cântat în premieră piesă, la evenimentul #SufrageriaIrinei, iar datorită feed-back-ului pozitiv de la fani, piesă a fost aleasă că următor single.

„Ce s-a întâmplat cu noi” este din aceeași poveste cu piesă Visele, fiind compusă în prima sesiune după trilogia #IubiriSecrete. „Inițial am scris piesa pentru altcineva, dar atunci când am terminat, mi-am dat seama că trebuie să rămână a mea, că este mult prea personală.”

Muzica și versurile sunt semnate de Irina Rimes, iar la producția piesei au lucrat Alex Cotoi și Dj Sava. Andrei Stan a regizat videoclipul piesei Ce s-a întâmplat cu noi, de styling s-a ocupat Olivia Stoica și de coafură și machiaj Alex Ifimov. Piesa este o coproducție Global Records și Quantum Music.

Precizăm că, în acest an, Irina Rimes pregătește un album.

SHOK.md


MAR 17, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII