[ X ]
[ X ]
FRESH
Ruby nu a mai ieșit din casă de aproape o lună. „Ne-am dus destul ...
Lili Lozan STĂ ACASĂ de 20 de zile: „Când văd „romanticii” prin parc ...
Poliția de Frontieră A DAT START UNUI CONCURS pentru copiii angajaților: ...
Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel ...

Detalii NEȘTIUTE despre NOUA SOȚIE! Igor Stribițchi: Suntem cununați! Ea e din domeniul frumuseții, nu vreau să repet istoria!

Interpretul Igor Stribițchi, la scurt timp după divorț, s-a recăsătorit. El a spus „da” în fața Domnului, împreună cu noua aleasă, informează SHOK.md.

Sunt cununat, nu sunt oficial înregistrat. Pentru mine asta e mai important. La timpul potrivit se va afla cine e. Este o moldoveancă, stabilită la București, e o fată simplă. Cu româncele e mai complicat, țineam să fie moldoveancă.

Ne-am cunoscut la Chișinău, ne-am intersectat la niște evenimente. Au fost cazuri când ne-am intersectat, dar nu comunicam, apoi am ajuns să comunicăm și am ajuns la ceea ce am ajuns. De fapt, ea m-a atras la București. E din domeniul frumuseții. Nu e din muzică și asta parcă mă liniștește. Nu mai vreau să repet istoria. Da, sunt fericit”, a spus el, în cadrul emisiunii „În Prim Plan” de la Publika TV.

De asemenea, interpretul a spus că nu planifică să o expună publicului. „Poate cu timpul ne veți prinde împreună, dar deocamdată nu cred”, a precizat el.

SHOK.md


IUL 31, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...