[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

DEZAMĂGIT DE REZULTATELE finalei naționale Eurovision 2020? Pasha Parfeni: „Banii, mai ales acei murdari și ceea ce poți obține cu ei, nu aduc fericire”

Interpretul Pasha Parfeni a muncit mult pentru prestația sa în finala națională Eurovision 2020, cu piesa „My Wine”, însă nu a reușit să câștige și de această dată. Ieri, artistul a făcut o declarație pe rețelele de socializare care sugerează că ar fi dezamăgit de experiență, informează SHOK.md.

„Prieteni, sunt enorm de recunoscător pentru toată susținerea și aprecierea, pe care am simțit-o și am primit-o de la voi. Pentru mine acesta e cel mai mare premiu, mai mare decât un loc oarecare, obținut cu orice preț, material și emoțional.

Înainte de concurs circula o părere că ar fi bine să ieșim din concurs și să boicotăm Eurovision 2020. Dar pentru mine rezultatul participării mele în acest concurs este confirmarea că avem mult de muncit ca să transformăm Moldova într-o țară a meritocrației și a dreptății. Mă întristează azi comentariile fanilor europeni pe rețelele sociale, care scriu că am demonstrat că suntem o țară coruptă în care banii hotărăsc totul. Dar asta înseamnă că mai avem de lucru la acest capitol și că trebuie să luptăm împreună ca să schimbăm ceva acasă și să fim văzuți altfel de afară.

Eu sunt un norocos pentru că am susținerea voastră. Am fost mereu convins că banii, mai ales acei murdari și ceea ce poți obține cu ei, nu-ți aduc satisfacție și fericire. Rămân cu această convingere în continuare.

Vă mulțumesc! ”, a scris Pasha, pe Facebook.

Amintim că, Pasha Parfeni a obținut locul doi în finală, după Natalia Gordienko.

SHOK.md


MAR 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...