[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La mulți ani pentru Anastasia Lazariuc! Cântăreața arată INCREDIBIL, ...
Weekendul ÎNTR-O CASĂ CU AMINTIRI! :,,Am dormit în acel pat ca într-un ...
Viaţa secretă a lui Lady Di: a fost bonă, s-a căsătorit cu iubitul ...
Robin Soderling a vrut să se sinucidă. ”Cel mai mic zgomot mă panica”

Dezvăluiri DIN COPILĂRIE! Dana Markitan: Chiar dacă la prima vedere sunt vulcanică, eram chiar ascultătoare. Visam să devin doctor! FOTO//

„Copilăria mea se asociază cu gustul de căpșuni de la bunica din gradină și cu acela de cozonac cu mult mac… copt tare deosebit și gustos de mama mea” – a dezvăluit Dana Markitan, pentru SHOK.md.

Artista a spus că amintirea cea mai vie și plăcută este timpul când avea călătorii artistice cu ansamblul de dansuri populare „Struguraș” – în Iugoslavia, Grecia, România ș.a. „Era vesel creativ și fără griji. Țări noi, oameni noi, limbi și orașe minunate pe care le-am vizitat și am dansat pe scene cu altfel de public”, a precizat ea.

Dana a mărturisit că era un copil destul de cuminte. „Chiar dacă la prima vedere sunt vulcanică, când activam și creșteam eram chiar ascultătoare”, a adăugat ea.

 „În copilărie visam să devin doctor, dar începând cu clasa a 5 mi-am schimbat visul – mă vedeam de atunci artistă, și în această direcție muncesc și până acum, „ explicat interpreta.

De asemenea, ea a spus că, dac ar fi fost cea de acum în viața micuței Dana, era să îi spună următoarele: „ai grijă ce visezi, fiindcă se îndeplinesc exact așa cum le formulezi, ai grijă cu cine prietenești!”.

SHOK.md


IUN 1, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...