[ X ]
FRESH
Meghan Markle o sfidează din nou pe regină. Decizia care a înfuriat ...
MEZINUL familiei a împlinit 3 anișori! Irina Kovalsky: „Sunt sigură ...
Are 22 de ani și 48 de kilograme! Olivia Manoli – CEA MAI SEXY FEMEIE, ...
Carla’s Dreams și MANELE – credeai că e IMPOSIBIL? Nu, nu e – uite ...

Diana Grigor e, din nou, SINGURĂ?

Interpreta Diana Grigor, se pare că, de ceva vreme e din nou singură, iar dacă nu e singură, atunci, cel puțin, nu mai e împreună cu Igor Crăciun, cu care se „oficializaseră” la un moment în public, informează SHOK.md.

În ultimele luni, Diana nu mai publică zeci de buchete de flori și nici nu mai apare alături de el, iar descrierile despre iubire sau de femeie îndrăgostită au dispărut de pe Instagram. Mai mult decât atât, cei doi au șters fotografiile comune și s-ar părea că nu sunt nici prieteni pe Facebook.

Totodată, ieri, Diana a publicat mai mule imagini de la nunta fratelui său, la 25 septembrie 2018, unde, deși a fost însoțită de Igor, nu a publicat nici o imagine acum cu el, iar imaginea postată chiar în ziua cu pricina a fost ștearsă.

La fel, în decembrie, când a vorbit de ziua sa, Diana s-a referit la prieteni și părinți și nu a spus nimic despre iubit.

Ieri-seară, în cadrul emisiunii „Vorbe bune cu Lilu” de la Canal 2, Diana a fost întrebată „E cineva în viața ta?”, iar ea a răspuns: „În viața oricui este”.

Să fie vorba de despărțire sau artista doar a decis să fie mai discretă?

SHOK.md


FEB 5, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...