[ X ]
[ X ]
FRESH
Penélope Cruz a făcut furori la Paris. Are un trup perfect la 45 de ...
A luat o pauză, dar A REVENIT! Diamanta Paterău – mamă a DOUĂ FETIȚE: ...
Stilista Rusanda Cebotari, despre CEA MAI SCUMPĂ HAINĂ din garderobă: ...
TALENT ASCUNS? Nona Marian: „Prima mea picturĂ. O copie de pe Klimt” ...

Diana Grigor S-A DEZGOLIT a doua oară: Prima dată, 8 ani în urmă, a fost mai rușinos. Nu ştiu de ce unii se uită sceptic… FOTO//

Interpreta Diana Grigor, la sfârşitul verii, a realizat o şedinţă foto în care e dezgolită şi susţine că nu este la prima experienţă de acest fel, informează SHOK.md.

„Această fotosesie am făcut-o mai la sfârşit de vară, dar abia acum am publicat aceste poze. Nu este prima experienţă, a venit cu propunerea asta fotograful, la care m-am gândit şi am zis de ce nu!?… că, până la urmă, fotografia tot e o artă şi ca să te dezgoleşti frumos trebuie să poţi.

Nu ştiu de ce lumea undeva se uită sceptic la asta, o domnişoară în costum de baie e ceva normal, dar asta… e cam acelaşi lucru, dar e făcut într-un mod mai artistic, pe care-l vede fotograful. Am avut şi o companie, am râs foarte mult, a fost foarte vesel. A fost cumnata mea cu mine, încă era cu burtică.

Am avut fotosesii şi cu 8 ani în urmă, încă eram tânără, tânără şi am fost dezgolită pentru o revistă. Aici chiar am putut să mă astup, prima dată trebuia să nu astup adică asta a fost mai ruşinos. Fotograful nu m-a văzut dezgolită cu totul”, a spus Diana, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV.

 

Cristina TOMAC


NOI 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...