[ X ]
FRESH
Și-a schimbat LOOK-UL! Nata Colesnic: „Mi-am pus zâmbetul pe buze ...
10 ROCHII purtate de Ludmila Bălan, care îi scot în evidență SILUETA! ...
O NOUĂ ETAPĂ în cariera sa! Jurnalista Irina Lencăuțan va prezenta ...
Marcel Roșca a obținut MARELE PREMIU la Slaveanskii Bazar 2018, însă ...

Modelul Diana Toma – OMAGIATĂ: „Anul acesta am avut o serbare mai specială”

Modelul Diana Toma a fost omagiată la 19 octombrie curent. Ea a sărbătorit alături de familie şi prieteni, a primit cadouri şi multe flori, informează SHOK.md.

„Sunt nespus de bucuroasă, căci anul acesta am avut o serbare mai specială și zic specială, pentru că am ales să las, să fie alături de mine doar acele persoane care au hotărât să facă acel mic posibil de a fi cu mine de ziua mea în pofida ocupației. Am sărbătorit-o alături de familia mea, dar şi prietenii s-au alăturat.

Cadourile au fost sincerele felicitări, de la cei dragi, personal – nu optez pentru cadouri în ziua respectivă. Prefer să fac o atmosferă drăguţă, unde dacă oamenii cu şi fără posibillităţi, doresc să îmi fie alături, îi las pe ei să aleagă un cadou potrivit pentru mine! Am primit și cadouri care chiar au fost surprize, însă nu sunt genul de persoană să dau public cadourile. Iubesc florile, ele îmi oferă multă dragoste şi îmi creează o atmosferă mai caldă, recunosc că – cam așa s-a și întâmplat de ziua mea.

Pe viitor îmi doresc sănătate, credinţă, întelegere, răbdare, iar visurile şi planurile mele, să fie cu noroc”, a mărturisit Diana.

Cristina TOMAC


OCT 21, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...