[ X ]
[ X ]
FRESH
TREBUIE SĂ ȘTII ASTA! Ce produse dezinfectante se vând în Moldova ...
Coronavirusul face ravagii la curtea Spaniei. Cine e prima victimă ...
Își ADORĂ PIESELE și a scris chiar și din răzbunare! Irina Rimes: ...
Valentina Naforniță, despre CEL MAI MARE PLUS al statului acasă: „Vorbesc ...

Dianna Rotaru cu ROCHIE de 3 mii euro în noul CLIP. E cu SWAROWSKI!FOTO&VIDEO//

I se spune „Elena Udrea de Chișinău” datorită asemănării izbitoare cu candidata noastră la președinție. Solista Dianna Rotaru, originară din Republica Moldova, a filmat recent un videoclip pentru piesa „Mă sting”, care aparține mai tinerei colege de breaslă, Yoyo, pe numele ei adevărat Daniela Negoiță (n.r. finalistă la Next Star în sezonul trecut), scrie Click.ro.

La filmări, Dianna a îmbrăcat o rochie cu o poveste aparte, pe care acum vrea să o scoată la o licitație caritabilă, în cadrul unui eveniment organizat de CCF Moldova (organizație nonguvernamentală).

„Rochia a fost creată la comandă, din dantelă cameleon, care își schimbă culoarea în funcție de lumină. Au fost aplicate manual 5.000 de cristale swarowski, timp de 10 zile. Designerul, care este din Republica Moldova, a angajat 5 ajutoare pentru ca rochia să fie gata în timp record. Rochia valoreaza 3.000 de euro, și de aceea m-am gândit să o scot a licitație în susținerea serviciului APP (asistență parentală profesionistă)”, a declarat Dianna Rotaru.

Rochia este creația unui brand din Republica Moldova.

rot rot1

 

 

 

 

 

 

 

 

SHOK.md


OCT 31, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...