[ X ]
FRESH
La cei 60 de ani ai săi, Madonna a anunțat recent că suferă de o boală ...
DUET SPONTAN în mașină! Ana Cernicova și Amelia Uzun au cântat „Friends”! ...
Olia Tira – IMPRESII din vacanța în SUA! În cel mai scump club de ...
Edith Gonzalez şi-a planificat propria înmormântare. Unde şi-a dorit ...

Dianna Rotaru despre IUBIREA ÎMPLINITĂ. Vezi cel mai nou single și clip!

După ce Dianna Rotaru a cântat despre ,,Ghinion în dragoste”, apoi a strigat după ajutor  ,,Mă sting”, a venit timpul în care interpreta a lansat o piesă despre iubirea împlinită -,,Hamiley”.

,,Piesa este dedicată bărbatului din visul oricărei femei, bărbatul pasional, protector și plin de energie, bărbatul lângă care orice loc de pe pământ e un colț de paradis! Am compus versurile în vacanță mea din Tel Aviv unde m-a inspirat marea, unde m-a răpit frumusețea peisajului romantic în care se regăsesc perechile de îndrăgostiți la apus de soare. E o poveste a unei iubiri împlinite, a unei iubiri așteptate în care femeia își mărturisește dragostea! De aici și ideea videoclipului în care eroina îl seduce, îl cucerește cu senzualitatea, cu mișcările corpului punând în valoare feminitatea! Aduc sincere mulțumiri echipei Live Artist și managerului meu Florin Nedelcu”, a declarat Dianna.

De asemenea, interpreta ne-a vorbit despre ținuta pe care a purtat-o, dar și despre filmările clipului.

IMG_7544

,,Ținuta a fost procurată special pentru clip, decorată cu pietre Swarovski. Filmările au avut loc într-un studio din Chișinău, un spațiu mare în care au fost instalate lumini și proiectoare pentru crearea unei ambianțe romantice și intime”, a adăugat interpreta.

Va ajunge ,,Hamiley” hit?

Natalia MORARU


IUN 3, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...