[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

Dianna Rotaru – FERICITĂ după finala Eurovision: „Pentru mine este foarte important că m-aţi susţinut cu mesaje, cu flori, cu zâmbete”

Interpreta Dianna Rotaru a avut o perioadă agitată şi cu multe repetiţii la piesa – „Dale, dale”, cu care a participat în finala naţională Eurovision 2020, ocupând locul 6, informează SHOK.md.

„A fost o perioadă cu multe pregătiri, cu multe repetiţii. A fost o perioadă agitată dar atât de frumoasă. M-am simţit foarte bine în echipa pe care am reuşit să o creez, în jurul acestei melodii de care toată lumea s-a îndrăgostit. Pentru mine este foarte important că m-aţi susţinut cu mesaje, cu flori, cu zâmbete, cu tot ce aţi putut voi să daţi şi am simţit asta, am simţit energia voastră. Vă mulţumesc din suflet. Anul 2020 promit că va fi cu multe proiecte extraordinare.

Piesa „Dale, dale” într-adevăr se bucură de succes şi asta aţi demonstrat-o în votingul şi topurile în care aţi lansat-o la nivel internaţional. Iar pentru mine asta contează foarte mult. Promit să vin cu lucruri frumoase, lucruri deosebite şi cu melodii hituri adevărate”, a spus Dianna, ieri, pe Instagram.

Cristina TOMAC


MAR 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...