[ X ]
FRESH
Kim Kardashian şi o pereche de pantaloni cu efect oribil asupra posteriorului
Interpreta Veronika Stolli a dedicat UN MONOLOG „sufletelor tuturor ...
Cristina Gheiceanu, despre VERGETURILE în sarcină: „Eram sigură că ...
Jennifer Lopez îşi tratează iubitul ca pe un rege după ce a primit ...

Dianna Rotaru UIMEȘTE din nou. Pe lângă muzică, iată ce PASIUNE mai are!

Pe Dianna Rotaru ne-am deprins să o vedem mai mereu fie în scenă, fie în vacanță. Iată că de data aceasta am surprins-o în bucătărie, în timp ce pregătea sărmăluțe, în direct, pentru o emisiune din România.

Fiindcă și-a creat în showbiz-ul românesc imaginea unei blonde fierbinte, interpreta pe lângă iscusința culinară, nu a pierdut ocazia de-a demonstra că sexy ea poate fi și-n bucătărie.

,,De obicei, de sărbători, mă implic mai mult la bucătărie pentru că ador atmosfera și bucatele specifice lor – sărmăluțele, tocănița, răciturile. Experiența de a pregăti sărmăluțe în direct a fost unică, pentru că am avut mai mulți martori și anume telespectatorii, care au urmărit procesul de preparare a sărmăluțelor moldovenești în foi de varză acră”, a declarat Dianna pentru SHOK.md.

Dianna Rotaru a învățat să fie o bună gospodină de la mama sa și tot ea este cea care i-a dezvăluit câteva secrete culinare.

,,Am învățat de la mama mici secrete de pregătire deosebită a bucatelor: să folosim condimente cât mai multe, să evităm uleiul, să gătim la aburi bucatele pentru că așa își păstrează vitaminele și dragostea”, a adăugat interpreta.

Potrivit spuselor Diannei Rotaru românii sunt înnebuniți după bucatele moldovenești: plăcinte, sarmale și zeamă de cocoș.

Natalia MORARU

 


IAN 15, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...