[ X ]
FRESH
Un interpret a atins MAJORATUL și a dat MARE PETRECERE!FOTO//
INTERVIU//Svetlana TATARU: „Armwrestlingul nu este așa ușor precum ...
MOMENTE GRELE! Sandra Dodon: „E cazul când banul nu ne salvează…”
Horoscop 21 aprilie 2018 pentru toate zodiile

Dianna Rotaru UIMEȘTE din nou. Pe lângă muzică, iată ce PASIUNE mai are!

Pe Dianna Rotaru ne-am deprins să o vedem mai mereu fie în scenă, fie în vacanță. Iată că de data aceasta am surprins-o în bucătărie, în timp ce pregătea sărmăluțe, în direct, pentru o emisiune din România.

Fiindcă și-a creat în showbiz-ul românesc imaginea unei blonde fierbinte, interpreta pe lângă iscusința culinară, nu a pierdut ocazia de-a demonstra că sexy ea poate fi și-n bucătărie.

,,De obicei, de sărbători, mă implic mai mult la bucătărie pentru că ador atmosfera și bucatele specifice lor – sărmăluțele, tocănița, răciturile. Experiența de a pregăti sărmăluțe în direct a fost unică, pentru că am avut mai mulți martori și anume telespectatorii, care au urmărit procesul de preparare a sărmăluțelor moldovenești în foi de varză acră”, a declarat Dianna pentru SHOK.md.

Dianna Rotaru a învățat să fie o bună gospodină de la mama sa și tot ea este cea care i-a dezvăluit câteva secrete culinare.

,,Am învățat de la mama mici secrete de pregătire deosebită a bucatelor: să folosim condimente cât mai multe, să evităm uleiul, să gătim la aburi bucatele pentru că așa își păstrează vitaminele și dragostea”, a adăugat interpreta.

Potrivit spuselor Diannei Rotaru românii sunt înnebuniți după bucatele moldovenești: plăcinte, sarmale și zeamă de cocoș.

Natalia MORARU

 


IAN 15, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII