[ X ]
FRESH
Antonia, complet goală pe plajă!
3 zodii care nu se gândesc la bani. Nativii care îşi pun pasiunea ...
Horoscop 19 iulie 2019. Devotament, înţelegere şi o surpriză uriaşă ...
Archie va avea un frăţior! Prinţul Harry şi Meghan Markle se pregătesc ...

DIVORȚ cu trei săptămâni ÎNAINTE DE NUNTĂ! Model: „A fost o perioadă grea, dar așa a fost să fie” FOTO//

Modelul Viorela Dimici, Miss Humanity Universe 2016, și Vladimir Dimici urmau să facă nunta la 26 mai, dar, cu trei săptămâni înainte, s-au despărţit. În cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV, ea a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat.

Noi ne-am despărţit, cu trei săptămâni înainte de nuntă. A fost în comun. În primul rând, Vlad pentru mine este omul şi, cred că, unicul bărbat care m-a făcut fericită, am fost împreună fericiţi mai mult de trei ani, dar aşa a fost să fie. A fost o perioadă mai grea, dar am trecut. Nu prea vreau să vorbesc despre asta, a fost o perioadă complicată” a spus Viorela.

De asemenea, modelul a precizat că încă nu au depus actele de divorţ. „Încă nu am început procedura de divorţ, el este plecat. Am rămas în relaţii bune, dar nu mai suntem împreună, va urma un divorţ, dar atâta timp cât nu este în ţară e un pic mai complicată procedura, nu ar fi sensul să pornesc eu procesul, adică îl aştept să vină”, a conchis ea.

SHOK.md amintește: Viorela Dimici (Nistreanu) și Vladimir Dimici s-au căsătorit civil la 30 septembrie 2016, iar cererea în căsătorie a avut loc în primăvara aceluiași an. De asemenea, cei doi au realizat o sesiune foto de nuntă în Italia, cu câteva săptămâni înainte de marele eveniment.

Cristina TOMAC


SEP 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...