[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut implant fesier
Culoarea pe care trebuie s-o porți în acest sezon
Horoscop 8 aprilie 2020. Creativitate, surprize în dragoste şi un ...
Lidia Buble, despre izolarea cu Răzvan Simion pe timpul pandemiei: ...

Divorțul e cauza…? Olia Tira – despre RENAȘTEREA SA: „Au trecut exact 3 ani de când am început să mă sufoc. Nu aveam unde fugi ”

Interpreta Olia Tira, la 2 februarie curent, a susținut un super spectacol «КТО Я», care nu e doar un eveniment pentru public, ci unul foarte important în viața sa, semnificând renașterea sa, informează SHOK.md.

Artista, într-o postare pe rețelele de socializare, a dezvăluit că abia acum poate povesti cum s-a întâmplat totul.

Am avut nevoie de timp ca să înțeleg cât de important e evenimentul care a avut loc în viața mea. Pot spune chiar că, voi sărbători deja două zile de naștere – 01.08 și 02.02! De ce? Totul e foarte simplu! În această zi a avut loc RENAȘTEREA MEA, în calitate de artist și personalitate, și eu înțeleg clar de ce sunt aici!”, a mărturisit Olia.

Totodată, ea a povestit și de unde a pornit „renașterea”, dar și proiectul din 2 februarie.

„Exact 3 ani în urmă, am început să mă sufoc de la o avalanșă de complicații „amânări pe mai târziu; să trăiesc așa cum vrea societatea; pentru alții, dar nu pentru sine”, ceea ce a devenit foarte dificil, că nu mai aveam unde fugi. Ori în prăpastie, ori… a fost o cale mai grea, dar în folosul MEU! Și am început această călătorie deloc simplă și sunt mega recunoscătoare mie! Am fost nevoită să fac ordine în tot acest haos adunat în toți anii, care mă depărta de mine! Am fost nevoită să trec prin multe „lecții și examene”, care m-au făcut să înțeleg dacă merg pe calea corectă? Și de fiecare dată înțeleg că nu a fost nimic în zadar, plângând de fericire. Și iată așa primăvara trecută a apărut proiectul meu, care a fost numit «КТО Я»”, a mărturisit artista.

De asemenea, Olia a spus că a lansat 5 piese în premieră, pe muzica sa și pe versurile sale într-o mare parte.

SHOK.md amintește: Olia Tira, tot în acea perioadă – în primăvara anului 2017, a divorțat după 5 ani de căsnicie.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ̅🅞̅🅛̅🅘̅🅐̅ ̅🅣̅🅘̅🅡̅🅐̅ (@oliatira) pe

SHOK.md


FEB 11, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...