[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

După 10 ani, A REVENIT DIN ITALIA! Interpret: „Am încercat să dau publicului altceva, ceva nou, neobișnuit și deosebit”

Interpretul Viorel Buliga a locuit 10 ani în Italia, iar, în 2015, a revenit în Republica Moldova. 3 ani mai târziu a lansat primul produs musical, informează SHOK.md. 

„În 2015, am revenit în țară, iar primul meu succes a apărut în 2018 cu piesa și videoclipul „Flori de Rozmarin”. A fost nevoie de 3 ani ca să reușesc. Am depus mult efort, am încercat să dau publicului altceva, ceva nou, neobișnuit și deosebit, pentru asta mai târziu am fost apreciat”, a declarat el, într-un interviu pentru www.moldova9.com, adăugând: „Am cules din altă cultură muzicală câteva momente pe care le-am semănat aici, acasă. Șederea mea a durat 10 ani și desigur, Italia și-a lăsat o amprentă semnificativă în tot ceea ce reprezint eu astăzi”.

În 2019 a fondat Brass Band, fiind un nou capitol pentru el. „Nu m-am gândit niciodată că voi avea posibilitatea de a reprezenta o echipă de muzicieni. Suntem un format de band modern ce nu prea găsește aici, acasă. Încercăm să facem în așa fel, încât să avem cât mai mult public care să ne țintească pe noi și noi pe ei”, a mărturisit Viorel.

SHOK.md


IUN 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...