[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

După 10 ani de la duetul cu sora sa, a lansat VARIANTA SOLO! Viorica Lupu: „Am filmat în trei costume diferite şi nu întâmplător am ales” VIDEO//

Interpreta Viorica Lupu a lansat videoclipul piesei „Hai, hai munţi Carpaţi”, informează SHOK.md.

Viorica, în cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV, a spus că a filmat în trei costume.

„Am filmat în trei costume diferite şi nu întâmplător am ales. La prima strofă e costumul autentic moldovenesc, de Bucovina, care se poartă la noi. La strofa a doua am ales un costum de Ardeal, adică să reprezinte toată Transilvania, şi la a treia un costum oltenesc/muntenesc – ca să reprezinte Țara Românească. Piesa este patriotică şi am zis să arăt patriotismul ăsta cumva altfel, să fie un clip mai mult de imagine. Să apar doar eu în acţiune, mergând, cântând, dar costumele să vorbească despre poveste… te pune la gândit. L-am filmat pe la jumătatea lui septembrie, la Orheiul Vechi”, a spus Viorica.

Totodată, Viorica, pe pagina sa de Facebook, a dezvăluit că piesa a fost cântată în duet cu sora sa, acum 10 ani. „Această melodie ne-a adus cele mai mari succese și emoții frumoase încă din anul 2009, pe când lansasem varianta de duet, alături de sora mea, Elena Lupu. Au trecut 10 ani și în semn de prețuire pentru publicul nostru drag, am decis să lansez și varianta solo, care sper să vă placă la fel de mult”, a scris ea.

Cristina TOMAC


OCT 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...