[ X ]
[ X ]
FRESH
Trupa 7 KLASE a venit, ieri, cu un mesaj PLIN DE DURERE: „Trăim o ...
Stilista Xenia Bugneac A RĂSCOLIT ARHIVA: „Am un singur regret, aveam ...
„ERAM FERICIȚI, DAR NU ȘTIAM!” Natalia Gordienko: „Acum, când multe ...
DEZINFECTEAZĂ FRUCTELE ȘI LEGUMELE! Prezentatoare TV: „Deja mi-e frică ...

După 16 ani s-a decis și A FĂCUT RINOPLASTIE! Interpretă: „Aveam un nas nepotrivit pentru fața mea și era nevoie de o mică modificare” VIDEO//

Interpreta din Republica Moldova – Irina Ceban, alias Irisha, stabilită în România, și-a făcut rinoplastie, fiind un mare vis de-al ei, aceasta fiind și prima sa operaţie, informează SHOK.md.

După 16 ani, în sfârşit, mi-am îndeplinit cel mai mare vis! M-am hotărât să-mi fac rinoplastie! Am avut extrem de multe emoţii până să iau această decizie, însă, până la urmă, mi-am făcut curaj. Cu aceasta ocazie am vrut să împărtășesc și cu voi aceasta experiență și să vă spun la cald toate stările prin care am trecut și tot ce implică operația aceasta” – menționează pe canalul ei de Youtube.

Consider că, am un nas nepotrivit pentru faţa mea şi că este nevoie de o mică modificare. E prima operaţie din viaţa mea, nu am făcut nici o operaţie”, spune ea.

Astfel, Irisha, pe canalul său, a vorbit despre această experienţă, dar şi cum se simte. „Nu doare nasul, ustură. Eu mă simt foarte fericită. Abia aştept să văd cum a ieşit”, a dezvăluit Irisha.

Cristina TOMAC


FEB 27, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...