[ X ]
[ X ]
FRESH
Cea mai mare TEAMĂ a Andreei Bălan!De ce REFUZĂ artista categoric ...
Acum INSPIRĂ CU REȚELE sale mii de urmăritori, dar câțiva ani în urmă ...
Vrea să-și REMIXEZE TOATE piesele populare! Stela Botez: „Îmi place ...
Smiley a anunțat că se mută temporar în SUA! Care este motivul

După ce obținut LOCUL 3 la un concurs internațional de frumusețe, în acest an, acum participă la altul! Mirabela Bogdan – la Miss Tourism International 2018! FOTO//

Mirabela Bogdan a fost desemnată oficial să reprezinte Moldova în cadrul Miss Tourism International 2018, în cadrul selecției naționale Miss Tourism International Moldova 2018, organizată de agenția ExclusivEvent. Competiția internațională de frumusețe se desfășoară în acest an în Malaezia, în perioada 7-22 decembrie 2018. În concurs participă reprezentantele a 50 de țări, informează SHOK.md.

Potrivit unui comunicat de presă, dupa succesul datorat castigarii competitiei Miss Chisinau 2016 si al locului 3 in cadrul competitiei Miss Elegant Universe 2018 din Liban, Mirabela s-a decis sa isi incerce Mirabela locuieste in Chisinau, are 19 de ani, 1.80 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 93-63-90.

Mirabela este studenta in anul I urmand cursurile Facultatatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca si vorbeste 2 limbi straine, engleza si rusa. Mirabela este pasionata de sport, indeosebi de jogging si fitness. Ca si planuri de viitor, Mirabela is doreste sa devina un bun economist si in paralel sa isi implineasca visul de a-si construi o cariera de succes in lumea modei. „Ma simt o norocoasa sa reprezint Moldova in cadrul competitiei internationale de frumusete “Miss Tourism International 2018” din Malaezia. Fiind al treilea concurs de frumusete de talie internationala la care particip dupa Miss Elegant Universe 2018 din Liban si Miss Tourism World 2018 din China, am ocazia sa imi valorific experinta dobandita in aceste competitii, bucurandu-ma ca voi avea din nou sa cunosc persoane noi, sa vizitez o tara noua si sa raman pentru tot restul vietii cu amintiri de neegalat. Voi face tot posibilul sa demonstrez ca Moldova are cele mai frumoase si inteligente fete. Multumesc agentiei ExclusivEvent pentru aceasta oportunitate si pentru increderea de a-mi acorda mie aceasta misiune. – ne-a declarat Mirabela Bogdan – Miss Tourism International Moldova 2018.

„Mirabela Bogdan este una dintre cele mai frumoase, perseverente si ambitioase ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 19 ani de activitate. Mirabela are frumusetea si calitatile necersare unui model international, pentru a reprezenta Moldova cu onoare in Malaezia si de a se intoarce in Moldova cu un loc cat mai bun pe podium! Este un adevarat model demn de urmat de catre toate moldovencele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Moldovei peste hotare!” – ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Tourism International Moldova.

 

SHOK.md


DEC 14, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...