[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța ...
Dacă ar reveni ÎN COPILĂRIE… Corina Bezdîga-Verlot: „Aş sta în braţele ...
A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş ...
5 trenduri care vor lua cu asalt străzile vara aceasta

După divorț, urma SĂ SE CĂSĂTOREASCĂ încă de 2 ori! Victoria Lungu: „Primeam inel de logodnă și după aceea ne despărțeam…”

Interpreta Victoria Lungu a trecut prin momente grele şi dezamăgiri în relațiile cu bărbații. În cadrul emisiunii „Iubeşte viaţa” de la TV 8, ea a făcut dezvăluiri în acest sens, informează SHOK.md.

Artista a spus că, în prezent, nu prea are timp de bărbați și relații. „Am avut un moment greu în viaţa mea, încât am fost atât de dezamăgită ultima oară. Când intra cineva în viaţa mea şi primeam inel de logodnă, şi era foarte bine, după aia ajungeam la aceea ca să ne despărţim. Acum 7 ani am fost foarte dezamăgită de cineva, în modul foarte direct, şi am zis după aia că fac o pauză si numai vreau să întâlnesc, și să mai cunosc pe nimeni. Urma a treia căsătorie, pentru că, înainte de asta, eu am avut o relaţie foarte specială, după accidentul meu, cu un doctor din Germania. Trebuia să mă mut și Valeria urma să meargă acolo. Am avut o relaţie de mulţi ani, cam şapte ani, am fost în acea relaţie, după aia am rămas foarte buni prieteni, chiar dacă a trebuit să ne despărţim. După aia, evident că, am întâlnit pe cineva, chiar înainte de lansarea videoclipului „Inima” (n.r. – mai 2013), imediat după o lună de zile, ne-am mutat împreună, am și vorbit despre căsătorie. După aia, mi-am dat seama că a fost un om care s-a folosit de mine şi am zis gata”, a spus Victoria.

Totodată, artista a spus că nu e dezamăgită. „Cred în fericire, dragoste, dar anii ne coc, ne trezesc la viață, nu mai suntem naive. Înainte credeai toate cuvintele și mai dădeai o șansă, acum înțelegi că unii bărbați se folosesc că ești artistă, înțeleg că tu ești o femeie care poți face totul singură. Eu sunt fericită așa cum sunt eu, nu pot să zic că îmi doresc pe cineva”, a spus ea.

Cristina TOMAC


FEB 1, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...