[ X ]
[ X ]
FRESH
De ce sunt obligate femeile regale să poarte tiare la recepţii?
Zdob și Zdub a lansat PIESĂ NOUĂ! Roman Iagupov: Eroul clipului e ...
De ZIUA SA DE NAȘTERE a muncit! Edgar Ștefăneț, SURPRINS la miezul ...
Britney Spears şi-a schimbat look-ul, dar năravul ba

După Eurovision, Anna Odobescu reprezintă Republica Moldova LA UN ALT CONCURS INTERNAȚIONAL de muzică! Detalii!

Interpreta Anna Odobescu este unul dintre finaliștii Festivalului Internațional de Muzică „Cerbul de Aur” 2019, informează SHOK.md.

Potrivit paginii cerbuldeaur.ro, Anna Odobescu s-a născut în orașul Dubăsari din Republica Moldova, la 3 noiembrie 1991. Încă din copilărie a fost fascinată de muzică. Și-a pierdut tatăl foarte devreme și a găsit consolare în lumea artelor, astfel că a absolvit o școală de profil din orașul natal, la clasa de acordeon. În paralel a luat și lecții de canto.

În anul 2011 a absolvit Colegiul de Muzică A.Rubinstein din Tiraspol, specialitatea canto estradă și jazz. Patru ani mai târziu a susținut examenele finale la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, specialitatea canto estradă și jazz.

În perioada 2014-2016 a fost profesoară de canto la Școala de Arte V.Poleacov din Chișinău. În 2017 a absolvit masterul la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău.

A obținut premii la diferite concursuri: 2007- Marele premiu la concursul Descoperire din Tiraspol; 2012- Premiul I la concursul Mărțișor Dorohoian; 2015- Premiul I la concursul Două inimi gemene din Chișinău; 2016- Premiul II la concursul Slaveanschii Bazar din Belarus; Anul acesta a fost reprezentanta Republicii Moldova la concursul Eurovision de la Tel Aviv, cu piesa Stay.

Anna Odobescu este căsătorită cu solistul și compozitorul Alexandru Vdovicenco și spune că în muzică își găsește liniștea și pacea interioară.

Motto-ul ei pentru festival este: „Pentru a cuceri întreaga lume, trebuie să te cucerești pe tine însuți”.

De menționat că, Cerbul de Aur va avea loc în perioada 22-25 august 2019, la Brașov, România.

SHOK.md


AUG 2, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...