[ X ]
FRESH
Priyanka Chopra şi Nick Jonas aşteaptă primul lor copil? Fotografiile ...
Orhei – CAPITALA DRAGOSTEI! Mii de îndrăgostiți au sărbătorit alături ...
Nu există DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE… Corina Bezdîga: „Iubirea vine ...
Când IUBEȘTE… Modelul Nicoleta Caun: „Sunt în stare să uit de orgoliu, ...

E a TREIA competiție internațională de frumusețe! Această SEXY ȘATENĂ reprezintă Moldova la Miss World Beauty&Talent International 2018!FOTO//

Mariana Susarenco va reprezenta Moldova în competiția internațională Miss World Beauty&Talent International 2018, ce va avea loc în Seoul, Coreea de Sud, informează SHOK.md.

Potrivit unui comunicat de presă, în urma selectiei nationale Miss World Beauty & Talent International Moldova 2018, organizata acum 2 zile in capitala de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Miss World Beauty & Talent International 2018 in tara noastra, Mariana Susarenco a fost desemnata oficial sa reprezinte Moldova in cadrul competitiei Miss World Beauty & Talent International 2018, competitie care se desfasura in acest an in Seoul, Coreea de Sud in perioada 15 – 30 iunie 2018. In competitie vor participa 30 de tari.

Mariana locuieste in Chisinau, are 26 de ani, 1.73 m inaltime, iar dimensiunile sale sunt 85-60-90. Mariana a absolvit facultatea de jurnalism si vorbeste 4 limbi straine, engleza, rusa, franceza si spaniola. Ea este pasionata de calatorii, modelling, pian, fitness si lectura.

„Este o onoare pentru mine sa reprezint Moldova in competitia internationala de frumusete Miss World Beauty & Talent International 2018, una dintre cele mai prestigioase competitii internationale de frumusete. Dupa ce am participat in 2016 si 2017 in alte doua competitii internationale de frumusete, participarea din acest an va fi o provocare pentru mine, avand sansa de a-mi testa cunostintele acumulate, de a invata lucruri noi si de a acumula o experienta extrem de valoroasa. Stiu ca pentru a castiga o competitie importanta de frumusete, frumusetea fizica trebuie obligatoriu completata de calitati morale si de inteligenta. Responsabilitatea pe care o am in acest moment promovand Moldova si turismul Moldovei in Coreea de Sud, ma ambitioneaza si ma impulsioneaza pentru a da tot ce am mai bun in vederea ocuparii unui loc cat mai bun pe podiumul Miss World Beauty & Talent International 2018. Le sunt profund recunoscatoare tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sustinut de la bun inceput, familiei mele pentru incredere si suport, dar si agentiei ExclusivEvent pentru ca m-au considerat cea mai potrivita pentru aceasta misiune”, a declarat Mariana Susarenco – Miss World Beauty & Talent International Moldova 2018.

„Mariana Susarenco este una dintre cele mai frumoase, perseverente si ambitioase ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 19 ani de activitate. Fiind la prima ei participare intr-o competitie internationala de acest gen, Mariana are frumusetea si calitatile necersare unui model international, pentru a reprezenta Moldova cu onoare in Seoul si de a se intoarce in Moldova cu un loc cat mai bun pe podium! Este un adevarat model demn de urmat de catre toate moldovencele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Moldovei peste hotare!” – ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss World Beauty & Talent International Moldova.

SHOK.md

 

 


IUN 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...