[ X ]
FRESH
Petrecerea băiețelului – ÎN STIL SAFARI! Simona Bacaliuc: „Am decupat ...
Catherine Zeta-Jones a arătat fabulos într-o rochie cu un imprimeu ...
De ce A ȚINUT SARCINA ÎN SECRET până în luna a noua? Kristina Ciasovschih ...
A devenit, DIN NOU, TATĂ, la doar câteva zile după ce a plecat din ...

E CREDINCIOS și a mers la mănăstire! Interpret: „Am vorbit cu preotul despre tot ce ne doare și aș repeta experiența”

Interpretul Eugen Doibani, alias Natan, este credincios și, dacă are ocazia, atunci, neapărat, merge să viziteze un locaș sfânt – lucru pe care l-a făcut și-n weekendul care tocmai a trecut, informează SHOK.md.

„Sunt un om credincios și fidel și sunt foarte norocos să primesc mai tot timpul semne ale unei griji supreme față de mine. Astăzi a ieșit soarele ăsta sfânt și am ajuns, oarecum neprogramat, dar nespus de mulțumit de această vizită , la mănăstirea Curchi, care e tare apropiată ca și geolocație , dar ca și importanță pentru sufletul meu. Am fost și am pus câte o lumânărică pentru sănătatea celor mai apropiați. Am fost flatat să aflu că oameni de vârsta mea și mai tineri sunt prezenți în această zi în acest lăcaș sfânt , foarte mult mă bucură apropierea oamenilot de bunăcredință și de Tatăl Nostru.

Tot acolo, am întâlnit un preot pe care îl cunosc și care nu a ezitat să îmi spună că îmi urmărește cu atenție activitatea mea de la începuturi și am vorbit cu el despre tot ce ne doare și oarecum aș repeta experiența și nu vă imaginați cât de deschiși sunt ochii și străvezii mințile în interiorul bisericii sub văz direct al Domnului. Tot respectul și plecăciunea pentru preoții de bunăcredință! Oameni buni, credeți , respectați, iubiți, răbdați, mulțumiți, dăruiți, nu vă jeluiți, munciți, îndurați, demonstrați, primiți, fiți … fericiți!!!”, a scris artistul, duminică.

natan

SHOK.md


FEB 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...