[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

E mamă a 4 copii – stabilită în Germania, și e PASIONATĂ DE MUZICĂ: „Momentan lucrez la câteva piese”

Silvia Gandrabur, alias Silvika, interpreta originară din Republica Moldova, dar stabilită de 18 ani la Potsdam, Germania, a lansat zilele acestea cel mai nou single – „E Doar Vina Ta”, informează SHOK.md.

Potrivit unui comunicat, artista cântă de câțiva ani în limba română și rusă, dar afirmă că adevărata lansare a ei în muzică s-a petrecut la început de ianuarie, când a lansat în premieră, noua ei piesă, la celebrul show tv de peste Prut, la Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar seara, la Agenția VIP, pe Antena Stars, o altă emisiune de TOP de la București.

Melodia „E Doar Vina Ta” este în colaborare cu interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu, și colegul acestuia, din Spania – „The Master Of The Sound” și va fi lansată și în Republica Moldova, săptămâna aceasta.

Din spusele artistei, anul 2020 va fi un an BUN, or va avea de spus multe la nivel muzical, momentan, lucrând la câteva piese.

Interpreta este mama a patru copii, femeie de afaceri, dar mereu a dus un mod de viață sănătos, fiind adeptă a stării eterne de optimism.

Cristina TOMAC


IAN 28, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...