[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța ...
Dacă ar reveni ÎN COPILĂRIE… Corina Bezdîga-Verlot: „Aş sta în braţele ...
A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş ...
5 trenduri care vor lua cu asalt străzile vara aceasta

E mamă a doi copii și deține TITLUL Mrs. Florida, iar acum reprezintă Moldova la un CONCURS INTERNAȚIONAL DE FRUMUSEȚE! FOTO//

Tatiana Sidorova Torrealba, originară din Moldova – stabilită cu traiul în Statele Unite, mai exact – în Florida, reprezintă țara noastră la concursul internațional de frumusețe pentru doamne – Mrs. Globe 2018, informează SHOK.md.

Tatiana este căsătorită din anul 2010, când a devenit „doamna Torrealba” și este mamă a doi copii – un băițel și o fetiță. Ea este și Ambasadoarea organizației de caritate – „Love is Kind”, fondată de trei moldovence, și activează la UNICEF Orlando, Florida, acolo unde și locuiește de când a plecat de la baștină.

Moldoveanca afirma, anterior, că nu există un secret al frumuseții: „Fericirea se vede în ochii oamenilor și cred că asta se vede în ochii mei. Sunt iubită și iubesc. Am o familie mare – suntem 6. Nu există frumusețe fizică, ci – frumusețe dinăuntru. Cu cât dăruiești mai multă dragoste – cu atât ești mai frumoasă”.

SHOK.md precizează: Mrs. Globe se va desfășura în Shenzen, China, în perioada 22 noiembrie – 2 decembrie 2018, și va întruni participante din peste 30 de țări.

Amintim că, frumoasa blondă nu este la prima participare la un concurs internațional de acest gen. În 2016 a obținut locul 4 la Mrs Florida America și titlul ”World’s Most Beautiful Woman” (Cea mai frumoasă femeie din lume), iar în 2017 a cucerit titlul de Mrs Florida și a reprezentat Florida la Mrs America.

SHOK.md


IUL 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...