[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(INTERVIU) Natalia CIOBANU: „Sunt foarte spontană și mă simt frustrată ...
3 ANI de la lansarea proiectului musical Ethno Republic: „Un proiect ...
Aura, despre DESPĂRȚIRE și O NOUĂ IUBIRE: „Mi-am revenit definitiv. ...
Primul horoscop complet pentru 2020. Săgetătorii îşi găsesc jumătatea ...

E NOROCOASĂ! Tatiana Heghea – MĂRTURISIRI DIN COPILĂRIE: „Aveam probabil vreo 6 anișori când am înțeles…”

Interpreta Tatiana Heghea e o norocoasă, căci are dinți albi și, deci, un zâmbet superb, fără să depună mare efort. Mai mult decât atât, ea afirmă că zâmbetul e cel mai frumos accesoriu și că demult a conștientizat lucrul acesta, informează SHOK.md.

„Despre Zimbet…❤ Aveam probabil vreo 6 anisori cind am inteles, am conștiintizat pentru prima data ce impact poate avea un zimbet sincer si larg asupra mediului, oamenilor din jur si a starii personale de bine❤ Probabil, rid din pelincute, dar mi s-a memorizat tare bine o scena.

La taticul meu venise in vizita un vecin.

Eu fiind micuta, cumintica si cumva modesta de felul meu in copilarie, ma incurcam prin picioarele lor si vecinul usor coborindu-se la inaltimea mea, mi-a oferit un mar.

Modesta si rusinoasa cum va ziceam ca eram , am avut emotii sa rostesc un multumesc??

Insa la acel moment i-am zimbit inocent, iar pe zimbetul meu vecinul a citit toata recunostinta si fericirea mea pentru acel dar?

Cumva, inca din acel moment am inteles ca un zimbet sincer poate sa zica cit o mie de cuvinte?? Nustiu daca fraza urmatoare a vecinului spusa taticului meu cumva m-a marcat sau a menit poate: -Mai Iașa, da ce zimbet frumos are Taniusa asta a ta?? Sa vezi tu cite inimi va cuceri fetiscana asta a ta?? Cu adevarat, zimbetul meu este reflectia sufletului meu, multi oameni de-a lungul anilor m-au complimentat si continua sa o faca nebanuind ca nu e secretul in cea mai frecventa intrebare : Unde iti faci inalbire???? Apropo, inalbire chimica niciodata nu am facut, insa fiind perfectionista am mers la doctor sa imi fac??

Domnul Doctor a spus , draga mea tu esti detinatoarea celor mai albi dinti naturali dupa clasificarea acestora, deci nu ai nevoie?

Deci, zimbetul meu, este oglinda sufletului meu si una din cele mai bune gene de la Taticul meu❤ Apropo, este cel mai complementat accesoriu in orice tinuta nu@m-as afișa ?

Zimbiti oameni dragi, rîdeti pina la lacrimi,rîdeti sa va doara muschiii abdominali,rideti sa va doara ridurile mimice de pe fata ori cea mai frunoasa femeie este aia care Zimbeste?”, a scris ea, pe Instagram.

SHOK.md


IUN 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...