[ X ]
[ X ]
FRESH
3 ANI DE CÂND S-A DESPĂRȚIT de Veaceslav Ceban! Aura: „Într-o clipă…viața ...
Kylie Jenner, cel mai tânăr miliardar din lume în topul Forbes
6 zodii predispuse să fie mincinoase patologice
Horoscop 10 aprilie 2020. Dragostea trece prin ziduri

E O NOROCOASĂ! Emily Istrate, despre COLABORAREA DIN LOS ANGELES: Așteptând detaliile despre prima piesă, am primit un contract!

Interpreta Emily Istrate a colaborat cu producătorul din Statele Unite Bryan Todd şi a lansat recent piesa „Panic”. Astfel, a dezvăluit cum a început totul, dar şi că mai urmează două piese, informează SHOK.md

„Colaborarea cu Bryan Todd s-a născut, de fapt, în cadrul unui festival din Ucraina. Acolo am câştigat un premiu, ce presupunea înregistrarea unei piese în Los Angeles, însă, aşteptând detaliile despre această piesă, am primit un contract. Semnarea unui contract pentru realizarea unui album, ce ar presupune o trilogie de piese, de debut.

Am semnat contractul, am mers în Londra pentru a înregistra aceste 3 piese. Am compus piesele, le-am înregistrat, le-am realizat, acum a ieșit ceva foarte frumos, cred eu. Mă simt o norocoasă că am avut această oportunitate. „Panic” – a fost dată recent la radio este la radiourile din Londra. Abia aştept să le realizez şi pe celelalte”, a dezvăluit Emily, în cadrul emisiunii „Matinalii2 de la TVR.

Cristina TOMAC


FEB 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...