[ X ]
FRESH
Ce se mândreşte Andra cu fetiţa ei! Eva i-a moştenit talentul muzical ...
Laura Vetty, despre FLORII și NUMELE EI: „Îmi place foarte mult, nu ...
Interpreta Viorica Lupu a dezvăluit cum I S-A ALES NUMELE: „Sunt unica ...
Margareta Răducanu, despre NUMELE EI „DE FLOARE”: „Bunica mi l-a ales. ...

E prima care înregistrează asemenea PERFORMANȚĂ! Daniela Marin – reprezentanta Moldovei la DOUĂ CONCURSURI internaționale de amploare!

Modelul şi prezentatoarea TV, Daniela Marin, ne reprezintă ţara la „Miss International 2018” din Tokyo, Japonia, şi este prima din Moldova care merge la două concursuri atât de importante – Miss International și Miss World, informează SHOK.md.

„Va avea loc în octombrie, pe 20 octombrie eu deja trebuie să fiu acolo. Se pune accent pe cultura japonezilor, vor fi 80 de fete. A fost un casting intern şi mi-am dorit foarte mult să mai am câteva concursuri de miss, mi-am pus aşa un termen limită până la 25 de ani. O să fac tot posibilul să reprezint ţara cu demnitate, foarte mult îmi iubesc ţara. Merg acolo foarte pregătită, acum am un program strict ce ţine de sport, de silueta mea, am un regim alimentar strict. Am unele preferinţe şi sper să ajung la un termen foarte scurt la nişte rezultate mari”, a spus Daniela, în cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV.

Cristina TOMAC


SEP 4, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...