[ X ]
FRESH
Regina Elisabeta și Prințul Philip au marcat 70 de ani de CĂSNICIE, ...
Încă un VIDEOCLIP! Cristy Rouge: „În semn de mulțumire pentru această ...
Irina Lencauțan și Iurie Rusu și-au OFICIALIZAT relația, după 5 ani ...
 Fetița Elenei Bivol – OMAGIATĂ. Uite ce ȚINUTE au purtat la petrecerea ...

E talentată și ÎN BUCĂTĂRIE! Vezi CE și CU CINE gătește Adriana Ochișanu de Blajini! FOTO//

Chiar dacă a născut acum câteva luni, interpreta Adriana Ochișanu nu iese din vizorul public. Proaspăta mămică le reușește pe toate și este într-o formă de invidiat. Ba mai mult, în ultima perioadă pare mai pasionată de gătit ca niciodată și nu ezită să împărtășească public bunătățile, cu care își îndulcește apropiații.

Săptămâna trecută Adriana i-a făcut surorii sale Renata, de ziua de naștere, o surpriză – un tort de să te lingi pe degete, nu alta, iar internauții au apreciat din plin acest gest virtual extraordinar. Și asta pentru că sora Adrianei Ochișanu locuiește la mii de kilometri distanță, în Canada.

SHOK.md a aflat secretul Adrianei și cum de reușește atât de bine în ale gătitului.

„Am descoperit această pasiune din pură întâmplare. E adevărat, mi-au făcut cu ochiul dintotdeauna dulciurile, dar una e să cumperi și alta e să gătești cu mâna ta. E altceva când gătești în rola ta. E o adevărată artă. Și chiar dacă ai talent și pui mult suflet, sunt totuși niște secrete și reguli pe care trebuie să le știi și să le urmezi. Prind bine și sfaturile cuiva avizat. Până să ajung să fac aceste bijuterii culinare, recunosc, am luat niște „lecții” de la câțiva bucătari profesioniști. Petru Scalețchi e unul dintre ei. Iată de ce, pentru că de Paștele Blajinilor am vrut să-mi impresionez apropiații, am apelat din nou la ajutorul lui. Ce a ieșit, sper să vă facă cu ochiul și să încercați și voi”, ne-a mărturisit vedeta.

L-am întrebat și pe Petru Scalețchi, supranumit „bucătarul diplomat”, în urma aparițiilor sale televizate, de ce i-a recomandat Adrianei pentru Paștele Blajinilor un sufleu de vanilie cu jeleu din pomușoare.

„Este, după părerea mea, desertul perfect pentru o asemenea sărbătoare. Este un desert ușor, cremos, delicios și nu necesită mult timp pentru preparare. În plus, arată extraordinar și sunt sigur că Adriana îi va impresiona pe cei dragi. E foarte îndemănatecă în bucătărie. Se descurcă de minune. Se pare că, are talent nu doar vocal, ci și în ale cooking-ului. Îmi place că pune suflet în tot ce face. Probabil, de asta și reușește în toate. Ce mai, e o gospodină de nota 10!”, a spus iscusitul bucătar.

adriana2

SHOK.md a aflat minunata rețetă și o împărtășește, în exclusivitate, și cititorilor săi.

SUFLEU CU VANILIE ȘI JELEU DIN POMUȘOARE

Ingrediente:

Pentru pandișpan:

  • 2 ouă
  • 60 gr zahăr
  • 50 gr praf de copt de la Dr. Oetker
  • 60 gr făină

Batem ouăle și zahărul cu ajutorul mixerului, la poziția medie, până rezultă un amestec alb spumos. Durează aproximativ 7-10 minute. Cernem apoi făina și praful de copt de la Dr. Oetker. Cu ajutorul unei palete amestecam ușor și avem grijă să nu apară cocoloașe. Compoziția obținută se toarnă într-o formă pentru copt, de 24 cm, unsă cu unt. Coacem în rola preîncălzită la 180 de grade aproximativ 25-30 minute. Lăsam sa se răcească în forme.

Pentru jeleul din pomușoare:

  • Un plic de jeleu din fructe de la Dr. Oetker
  • Pomușoare (proaspete sau înghețate)
  • Preparăm jeleul conform instrucțiunii de pe ambalaj.

Fierbem 200 ml de apă peste care adăugăm conținutul pachetului și amestecăm cu grijă. Turnăm jeleul în formă de 20 cm, peste care punem pomușoare după dorință.

Lăsăm la frigider până se răcește.

Pentru cremă:

  • Un plic de puding de vanilie de la Dr. Oetker
  • 50 gr de zahăr
  • 500 ml de lapte

Amestecăm conținutul pachetului cu 50 de grame de zahăr și 50 ml de lapte până obținem un mix consistent și omogen. Punem laptele la fiert și turnăm în el compoziția obținută mai sus. Lăsăm să fiarbă aproape un minut până se îngroașă și devine dens. O parte din puding îl turnăm deasupra formei din pandișpan, punem jeleul răcit și deasupra turnăm cea de-a doua parte a pudingului. Se lasă la frigider până se întărește. Decorăm după preferință. Recomandarea bucătarului este să o facem cu glazură din ciocolată de la  Dr. Oetker și cu pomușoare.

SHOK.md


APR 19, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...