[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Au ajuns-o criticile! Andreea Bălan și-a angajat stilist și investește ...
(INTERVIU) Natalia CIOBANU: „Sunt foarte spontană și mă simt frustrată ...
3 ANI de la lansarea proiectului musical Ethno Republic: „Un proiect ...
Aura, despre DESPĂRȚIRE și O NOUĂ IUBIRE: „Mi-am revenit definitiv. ...

E, totuși, vorba de DIVORȚ? Adriana Ochișanu – declarații PLINE DE MISTER despre perioada grea prin care trece: „Dragoste există pentru copii, carieră…”

Interpreta Adriana Ochişanu trece printr-o perioadă complicată în viaţa personală, dar fără să deschidă prea multe paranteze și nu spus nimic de procurorul Sergiu Zmeu. Despre aceasta ea a vorbit în cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV, informează SHOK.md.

„Nu ştii ce te aşteaptă mâine trebuie să fii pregătit, pentru că toate experienţele mele mai puţin plăcute, m-au făcut să fiu puternică, m-au făcut să mă uit altfel la viaţă şi să le iau așa cum sunt”, a spus ea.

Întrebată dacă mai are încredere în dragoste, artista a spus: „Dragoste este, există, pentru copii, cariera mea, dragostea pentru cei care îmi iubesc cântecele, asta mă încarcă şi-mi dă putere să merg mai departe”.

Amintim că, surse au declarat, recent, pentru SHOK.md, că Adriana Ochișanu și Sergiu Zmeu, cu care s-a căsătorit a două oară și are o fetiță, s-au separat de ceva vreme.

Cristina TOMAC


APR 26, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...