[ X ]
FRESH
Eva Mendes, desfigurată de operaţiile estetice? Actriţa este de nerecunoscut
O NOUĂ IDILĂ în showbiz! Miss Moldova 2017 S-A CUPLAT cu un interpret! ...
Daniela Ciocanu – ÎN COSTUM DE BAIE, la 2 luni de la naștere! „Și ...
Compania de consultanţă şi promovare a imaginii POLIEXPERT marchează ...

E, totuși, vorba de DIVORȚ? Adriana Ochișanu – declarații PLINE DE MISTER despre perioada grea prin care trece: „Dragoste există pentru copii, carieră…”

Interpreta Adriana Ochişanu trece printr-o perioadă complicată în viaţa personală, dar fără să deschidă prea multe paranteze și nu spus nimic de procurorul Sergiu Zmeu. Despre aceasta ea a vorbit în cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV, informează SHOK.md.

„Nu ştii ce te aşteaptă mâine trebuie să fii pregătit, pentru că toate experienţele mele mai puţin plăcute, m-au făcut să fiu puternică, m-au făcut să mă uit altfel la viaţă şi să le iau așa cum sunt”, a spus ea.

Întrebată dacă mai are încredere în dragoste, artista a spus: „Dragoste este, există, pentru copii, cariera mea, dragostea pentru cei care îmi iubesc cântecele, asta mă încarcă şi-mi dă putere să merg mai departe”.

Amintim că, surse au declarat, recent, pentru SHOK.md, că Adriana Ochișanu și Sergiu Zmeu, cu care s-a căsătorit a două oară și are o fetiță, s-au separat de ceva vreme.

Cristina TOMAC


APR 26, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...