[ X ]
[ X ]
FRESH
SARBĂTOARE MARE în familia Președintelui: La Mulți Ani, Vlad! Ești ...
Salma Hayek are aceleași probleme ca toate femeile: ”Când eram slabă…”
A locuit 8 ANI în Marea Britanie și S-A FILMAT în mai multe producții! ...
Adrian Ursu și Irina Negară – VACANȚĂ DE VIS în SUA: „Știu că o să ...

A recunoscut că EDITEAZĂ POZELE pe care le publică! Diana Brescan: „Asta am făcut-o acum, 5 minute în urmă. Nu demult m-am trezit”

Interpreta Diana Brescan a recunoscut că-și editează fotografiile înainte de a le publică și că, de cele mai multe ori, e machiată în poze, însă tănara nu are o problemă în a-și arăta „fața adevărată”, or a demonstrat lucrul acesta, informează SHOK.md.

„Tot mai des aud băieți care spun: „Doamne, fac cunoștință cu o fată pe internet, în poze e frumoasă, e ideală, dar în realitate…”

Acum sincer vorbind, recunosc și eu sunt cea care îmi editez pozele, dar haideți să nu ne mai mințim! ?Poza asta am făcut-o acum, 5 minute în urmă. Nu demult m-am trezit și cam așa arăt eu fără buze vopsite peste contur (cum spun unii dintre voi), fără rimel, fără fon de ten, n-am absolut nimic…”, a scris Diana, ieri-dimineață, pe Facebook.

De asemenea, ea a lansat o provocare pentru toate fetele: „Fetelor, vă provoc și pe voi să postați câte o fotografie cu voi nemachiate, pentru că e sexy să fii naturală și asta, în zilele noastre e atât de rar, dar atât de frumos!!! ❤”.

De menționat că, mai multe tinere au susținut ideea și au publicat imagini în care apar nemachiate, pe rețelele de socializare.

diana brescan

SHOK.md


APR 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...