[ X ]
[ X ]
FRESH
INTERVIU// Daniel FRUMUSACHI: „Să fiu în Cartea Recordurilor e o mare ...
Are peste 100 DE BATICURI și 50 DE II! Viorica Lupu: „E o pasiune” ...
Iată ce spune Igor Stribițchi despre CEL CARE-I IA LOCUL în Akord!
Horoscop 22 septembrie 2019. Gest romantic şi un motiv de petrecere

FIICA EI și-a lansat o mică afacere! Nona Marian: „Niciodată nu m-aș fi gândit, că într-o eră digitală, copiii mei vor îndrăgi…”FOTO//

Sofia – fiica mai mare a interpretei Nona Marian, este pasionată de pictură. În mod special, adoră să picteze postcarduri, pe care a decis să le și vândă, astfel, având propria mică afacere, informează SHOK.md.

„Niciodată nu m-aș fi gândit, că trăind într-o era digitală, copii mei vor îndrăgi la nebunie să scrie de mână ilustrate , să le pună timbru și să le trimită prin poștă, prietenilor dragi hăt departe…. Și mai mare le este plăcerea să primească răspunsul , scris de mână, așteptând uneori câte 3-4 săptămâni..… E o chestie, poate care pare cam demodată, dar plina de suflet si emotii pozitive!!! Acest lucru a motivat-o pe Sofia să picteze multe postcarduri originale, pe care vrea și voi, dragi prieteni să le puteți oferi cadou , sau cu un mesaj frumos, scris de voi cu pixul, sa-i bucurati pe cei pe care-i iubiți!!!”, a scris artista, pe Instagram, precizând că, de la mijloc de februarie acestea pot fi cumpărate într-un centru comercial din capitală.

SHOK.md


FEB 21, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII