[ X ]
[ X ]
FRESH
Nona Marian a împlinit 43 de ani. De ziua sa A MULȚUMIT MAMEI: „Să-mi ...
Irina Loghin a împlinit 81 de ani. Dezvăluirile solistei despre bărbații ...
În vară ar fi marcat 1 AN DE IUBIRE CU UN BĂRBAT MISTERIOS… Olia ...
Katy Rain, despre ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR: „Trandafirii pe mine nu mă ...

FIICA EI și-a lansat o mică afacere! Nona Marian: „Niciodată nu m-aș fi gândit, că într-o eră digitală, copiii mei vor îndrăgi…”FOTO//

Sofia – fiica mai mare a interpretei Nona Marian, este pasionată de pictură. În mod special, adoră să picteze postcarduri, pe care a decis să le și vândă, astfel, având propria mică afacere, informează SHOK.md.

„Niciodată nu m-aș fi gândit, că trăind într-o era digitală, copii mei vor îndrăgi la nebunie să scrie de mână ilustrate , să le pună timbru și să le trimită prin poștă, prietenilor dragi hăt departe…. Și mai mare le este plăcerea să primească răspunsul , scris de mână, așteptând uneori câte 3-4 săptămâni..… E o chestie, poate care pare cam demodată, dar plina de suflet si emotii pozitive!!! Acest lucru a motivat-o pe Sofia să picteze multe postcarduri originale, pe care vrea și voi, dragi prieteni să le puteți oferi cadou , sau cu un mesaj frumos, scris de voi cu pixul, sa-i bucurati pe cei pe care-i iubiți!!!”, a scris artista, pe Instagram, precizând că, de la mijloc de februarie acestea pot fi cumpărate într-un centru comercial din capitală.

SHOK.md


FEB 21, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...