[ X ]
FRESH
Victoria Beckham suferă de o boală incredibilă! Nu se poate trata, ...
Vloggerița Ana-Maria Costișanu, despre MATERNITATE și muncă: „Nu-i ...
Moldoveanul, care A ALERGAT 250 de kilometri, în Noua Zeelandă, a ...
Nu mai este la TV de ceva vreme, dar are succes ÎN ALT DOMENIU! Bogdan ...

FIICA EI și-a lansat o mică afacere! Nona Marian: „Niciodată nu m-aș fi gândit, că într-o eră digitală, copiii mei vor îndrăgi…”FOTO//

Sofia – fiica mai mare a interpretei Nona Marian, este pasionată de pictură. În mod special, adoră să picteze postcarduri, pe care a decis să le și vândă, astfel, având propria mică afacere, informează SHOK.md.

„Niciodată nu m-aș fi gândit, că trăind într-o era digitală, copii mei vor îndrăgi la nebunie să scrie de mână ilustrate , să le pună timbru și să le trimită prin poștă, prietenilor dragi hăt departe…. Și mai mare le este plăcerea să primească răspunsul , scris de mână, așteptând uneori câte 3-4 săptămâni..… E o chestie, poate care pare cam demodată, dar plina de suflet si emotii pozitive!!! Acest lucru a motivat-o pe Sofia să picteze multe postcarduri originale, pe care vrea și voi, dragi prieteni să le puteți oferi cadou , sau cu un mesaj frumos, scris de voi cu pixul, sa-i bucurati pe cei pe care-i iubiți!!!”, a scris artista, pe Instagram, precizând că, de la mijloc de februarie acestea pot fi cumpărate într-un centru comercial din capitală.

SHOK.md


FEB 21, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...