[ X ]
[ X ]
FRESH
Ruby nu a mai ieșit din casă de aproape o lună. „Ne-am dus destul ...
Lili Lozan STĂ ACASĂ de 20 de zile: „Când văd „romanticii” prin parc ...
Poliția de Frontieră A DAT START UNUI CONCURS pentru copiii angajaților: ...
Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel ...

Ekaterina Afanasieva, despre IUBIRE: „Persoana ideală este o combinație dintre o educație perfectă, minte lucidă și corp sănătos”

Fotomodelul Ekaterina Afanasieva consideră că iubirea nu necesită fapte grandioase pentru a fi demonstrată și că poate fi sărbătorită și pe 14, dar și pe 24 februarie, informează SHOK.md.

„Și una și alta. Ziua îndrăgostiților, pentru că deja a devenit o zi marcantă în calendar, dar și pentru că majoritatea populației din întreaga lume celebrează această dată primordială dedicată iubirii. Și Dragobetele, pentru că asta de fapt este sărbătoarea tradițională a noastră, a românilor și moldovenilor care mai are și o istorie frumoasă.

În acest an, 14 Februarie e o dată aparte, deoarece am sărbătorit cu iubitul meu, într-o ambianță liniștită și plăcută ?

În opinia mea, iubirea este o trăire și stare de suflet. Este momentul când inima palpitează de fericire, iar omul fiind conștient se aruncă cu trupul și sufletul în brațele ei. Despre iubire s-au scris secole la rând, din iubire au izbucnit războaie și s-au născut suflete. Așa deci, orice valoare materială există pe lumea asta, nimic nu va fi mai presus decât iubirea. Pentru mine, noțiunea de iubire se defineşte exact așa!

Eu cred că, pentru a demonstra iubirea, nu este nevoie de fapte grandioase. Iubirea se dovedește prin cele mai mici detalii, care pentru cineva nu ar conta deloc. În prim plan, iubirea se dezvăluie în stimă, respect și grijă față de persoana apropiată. Eu la rândul meu, apreciez mai mult valorile spirituale, pentru că unde nu este înțelegere și respect, acolo se destramă tot, neajungând la fapte imense.

Dacă e să facem o paranteză, vorbind de mine, care sunt o fire mai emotivă și spontană – aș ceda în față iubirii! Pentru persoana pe care o iubesc cu adevărat aș fi în stare să mut și munții din loc. Dar hai să fim serioși, (folosind tautologie) iubirea iubește să fie sănătoasă și să fie un echilibru de emoții și sentimente în cuplu. Dacă totul e pus doar pe o tară, acel foc dispare!

Pentru mine, persoana ideală este, în primul rând, o combinație dintre o educație perfectă, minte lucidă și, nu în ultimul timp, corp sănătos. Poate am spus-o c-am brusc, dar anume de aici pornește perfecțiunea unei persoane până în cele mai mici detalii. Dacă am număra, pentru noțiunea de „persoană ideală” ar fi numeroase definiții, dar cel mai principal e că o persoană ideală trebuie să fie inteligentă, civilizată și cu o purtare decentă, demnă pentru acest statut”, a menționat Katy.

SHOK.md


FEB 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...