[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine arată Adriana Lima în costum de baie! Supermodelul de 38 de ...
Planifică să lanseze PRIMUL ALBUM SOLO! Igor Strib: „Am realizat 10 ...
Anastasia Fotachi – ÎN COSTUM DE BAIE! Reacții: „Prea tare ai slăbit!” ...
Miss Moldova 2016 a împlinit 20 de ani. La petrecere a purtat SANDALE ...

Emilian Crețu a făcut DECLARAȚII DUREROASE: „Nu există pentru mine bătaie, atunci când o problemă poți să o rezolvi prin cuvinte” VIDEO//

Emilian Crețu, actor și vlogger, a făcut declarații dureroase despre violența pe care a văzut-o în familia sa, dar și în localitatea de baștină, despre cum tatăl său o bătea pe mama, pe frați, dar și pe el – în cadrul campaniei „COOLtivăm Sănătatea”, informează SHOK.md.

Actorul a povestit despre tatăl său care venea beat acasă și era violent.

Și eu erau momente când mă întrebam când voi crește mare va trebuie să devin bărbat de ăsta, și probabil că nu voiam să cresc, voiam să rămân copil mereu. Nu e doar problema familiei mele. În satul meu, în mahalaua mea, practic fiecare a doua familie este bătută, sunt certuri imense, și multe femei zic „ce o să spună satul”…”, a mărturisit el, precizând că și tatăl său a fost bătut de tatăl său.

Emilian a mai spus că niciodată nu a apelat la pumn pentru a rezolva probleme și nu crede că o va face. „Eu, în viața mea, nu m-am bătut cu nimeni, nu am bătut pe nimeni și nu cred că voi face asta niciodată. Eu prefer să trăiesc în pace, în liniște. Nu există pentru mine bătaie, atunci când o problemă poți să o rezolvi prin cuvinte”, a mai spus artistul.

SHOK.md


MAI 2, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...